Correu i compte del centre: tutorials

L'alumnat d'ESPA i d'alguns dels tallers i mòduls disposa d'un correu o compte corporatiu (@cepaarenal.cat) que li permet d'accedir a diversos serveis de Google Workspace, com ara Classroom, Gmail, Google Xat o Drive. 

En aquest espai trobareu diversos tutorials que us poden ser d'utilitat per a configurar el vostre compte al dispositiu que faceu servir habitualment. 

El dispositiu que utilitzau a l'aula (o a casa, si us beneficiau del préstec que ofereix el centre) és un chromebook. En aquest video veureu com podeu iniciar sessió en aquests dispositius.

tutorial_chromebook_baixa.mov

2. El vostre compte en un telèfon Android

És probable que la majoria dels alumnes del centre faceu servir un mòbil o una tauleta amb Android. Els comptes de l'escola són molt fàcils d'usar en aquests dispositius, i en aquest vídeu trobareu les instruccions per a configurar-lo.

Video Android 2.webm

3. Si teniu un iphone...

Si en comptes d'un mòbil Android teniu un iPhone, l'ús del vostre compte és també molt senzill. Aquí teniu un video amb una proposta per a afegir el correu o compte al vostre dispositiu. Qualsevol altre servei (Classroom, Drive...) es configura de la mateixa manera.

tutorial_correu_iphone.MP4

I ara què?

Ara que ja disposes d'un compte de l'escola, quan comencis les classes hauràs d'entrar als Classroom de les teves assignatures

Com ens inscrivim a una classe de classroom?

unir-se a classroom.webm
Nocions bàsiques de Classroom.webm

Nocions bàsiques de Classroom