BLOG P3

LA CLASSE DEL SOL

BONES FESTES

BONES FESTES I FELIÇ 2021

MANUALITATS DE NADAL

ACTIVITAT LLIURE AMB PINTURA

JA ARRIBA EL NADAL

Ja s'apropa el Nadal, i nosaltres a classe també parlem i aprenem molt sobre aquestes festes. Aquesta setmana hem començat a decorar la classe amb alguns dibuixos i a preparar algunes sorpreses.

FOTÒGRAF DE NADAL

-Dijous 26 de novembre: aquest dijous al mati vindrà el fotògraf a fer les fotos de nadal. Cal que vinguin ben arreglats, no es farà psicomotricitat.


ROBA FESTIVAL DE NADAL

-Dijous 3 de desembre: ben arregladets, roba de "diumenge" i un gorro de parenoel (tot el dia)

-Divendres 4 de desembre: part de dalt de color vermella (samarreta-jersei) i la part de baix de color negra (pantalons, faldilla...) i unes banyes de dimoni.MOTRICITAT FINA

El passat divendres vam fer una activitat que va donar molt de si. Es va estendre paper d'embalar al llarg de la classe i es va dedicar un espai per cada infant. A la primera part de l'activitat, cada nen/a havia d'omplir la seva línia amb diferents materials (cigrons, pedretes, productes de la tardor, etc). I a la següent part de l'activitat havien de resseguir les línies amb pinzell. Aquest tipus d'activitat potencien la coordinació òcul-manual, la precisió de la pinça, l'atenció i la concentració.

RODONA, QUADRAT I TRIANGLE

Fem diferents activitats i jocs per treballar les figures geomètriques.

REVISIÓ MÈDICA

La propera setmana del 16 al 20 de novembre es realitzaran les revisions mèdiques als alumnes de l'escola. Heu d'omplir el full si esteu interessats en què els hi facin. Cal portar-ho com a màxim divendres.

PROJECTE: "AQUEST/A SOC JO"

Aquesta setmana donarem per finalitzat el primer petit projecte del trimestre "El sol" i començarem un de nou. Aquest té a veure amb ells mateixos, els volem conèixer una mica més: com són, amb qui viuen, què els agrada, on viuen, etc... Veurem fins on arribem en la nostra recerca i investigació. Necessito la vostra ajuda, i al llarg d'aquesta setmana i màxim dilluns dia 16, han de portar 2 fotos de quan ells/elles eres bebés i altres dues fotos familiars (membres amb els que viuen), si tenen mascotes també els podeu incloure.

Moltes gràcies.

PROJECTE EL SOL, i amb això donem per acabat el nostre primer projecte

DIA I NIT

Ahir vam fer un petit experiment per entendre una miqueta el concepte del dia i la nit, relacionat amb el moviment que fa la terra i aquesta en relació al sol i la lluna.

BONA CASTANYADA

HAPPY HALLOWEEN

ACTIVITATS I JOCS DE LA TARDOR

LA TARDOR

La tardor, una estació de l'any molt bonica que dona l'oportunitat de parlar i aprendre moltes coses sobre aquesta; els colors, les fruites, els fruits, els animals i, especialment de la nostra tradicional festa la Castanyada.

Ja tenim muntat el nostre racó de la tardor!!

HALLOWEEN I CASTANYADA

Dijous 29. Halloween. Per la tarda farem una festa a la classe i poden venir disfressats. Els alumnes que es queden al menjador que portin la roba en una bossa.

Divendres 30. Castanyada. Pel matí, si és possible, anirem al parc a jugar una estona. A la tarda farem una festa a la classe. Els alumnes poden portar berenar típic de la tardor (panellets, castanyes, moniatos, etc). Poden venir disfressats de Castanyeres tot el dia.

A la circular que s'ha enviat teniu tota la informació de manera més detallada.

NÚMERO 1

Aquesta setmana s'ha introduït el número 1 per tal de començar a familiaritzar-se amb aquest, i s'ha fet a partir de diversos jocs i propostes per treballar-lo a nivell visual, gràfic i el concepte de quantitat. També s'ha parlat del 2 i del 3 ja que són nombres molt propers a ells i que tenen significat.ELS COLORS

Portem unes quantes sessions identificant i coneixent el nom dels colors a través de diferents jocs i activitats.


Conte "Colores"

FEM MASSATGES

RACONS DE JOC

Us presento diferents tipus d'activitats que fem per taules, i que va rotant fins que ha passat per tots, i que atrau molt l'atenció dels infants. Tenim els "minimons", aquests poden ser molt variats, però en aquest cas podeu veure uns escenaris "reals" d'animals en el seu hàbitat. També resseguir diferents tipus de línies amb botons i petxines i un joc de pinces per treballar la motricitat fina. I per últim material variat que els permet desenvolupar la creativitat i imaginació del joc simbòlic amb material no estructurat.

Enllaç reunió P3

Reunió inici de curs 17:45h

https://meet.google.com/dge-whpz-vax

ACTIVITATS

Això va millorant, i cada vegada se senten més contents i adaptats a la seva classe i companys!! Podeu veure algun exemple de les diverses activitats que fem diàriament.

Ruleta d'animals. Imitació

Memori de colors a la PDI

M'agrada no m'agrada

Titelles "En Patufet"

Enfilar

Potato


Encaixos

ROBA DE RECANVI

Avui cada nen i nena es porta a casa la bossa verda que tenim a la classe amb la roba de recanvi. La idea és que canvieu la roba d'estiu per roba de tardor-hivern. L'han de tornar a portar dilluns.

REUNIÓ INICI DE CURS P3

El dilluns dia 5 d'octubre a les 17:45h es realitzarà la reunió informativa amb les famílies de P3. Aquesta es farà de manera online, us he enviat l'enllaç per correu electrònic, si alguna família no l'ha em podeu escriure.

PRIMERS DIES D'ESCOLA

Ja som aquí, teníem moltes ganes de començar l'escola i conèixer nous companys/es. Aquí podeu veure un exemple d'algunes petites activitats que ja hem començat a fer; identificar els animals amb la imatge i aprendre el seu nom, identificar i classificar les construccions per colors, pintar un gran mural... i moltes més.

LA NOSTRA CLASSE

BENVINGUTS I BENVINGUDES

Aquest blog s'ha creat amb l'objectiu de compartir amb vosaltres, les famílies dels alumnes de P3, diferent tipus d'informació sobre el grup-classe. Podreu veure fotografies d'activitats que fem el dia a dia; dels projectes, del protagonista de la setmana, de les sortides, etc. Així com també, informació relacionada amb l'escola. Us recomano que el visiteu.