BLOC P5

C.E. SAN FRANCISCO

-LA PROPERA SETMANA ES FARAN LES REVISIONS MÈDIQUES A L'ESCOLA (s'entén que els que no han portat el document omplert, és que no volen que se'ls hi faci).

-PER PREVISIÓ DE PLUJA ANUL·LEM LA SORTIDA A LA GRANJA CAN BORDOI

-ACTIVITAT ANIMALS DE GRANJA

A la pàgina "projecte" s'explica una activitat que haurà de fer a casa cada alumne per la propera setmana.


SORTIDA AL PALAU DE LA MÚSICA

CASTANYADA I HALLOWEEN 2019

LA TARDOR

Diferents activitats plàstiques i degustació de productes típics de la tardor.

Degustació fruits de la tardor


La castanyera als tallers dels dijous


GRUPS INTERACTIUS

Els grups interactius ens ajuden a guiar els infants en les normes dels jocs, en fer un seguiment i ajuda més personalitzada, millorar la comunicació i expressió, entre d'altres. Us animem a que vingueu alguna sessió. Aquí us deixo un recull de fotos de la sessió d'avui relacionada amb la lectoescriptura on hem fet jocs tipus bingo, dictat de paraules, endreçar l'abecedari...INFORMACIÓ

  • A partir del proper dilluns ja poden portar la bata a l'escola.
  • Us animo a que us apunteu a l'activitat dels grups interactius dels dilluns (9h) i els dijous (11h), si teniu disponibilitat.
  • He actualitzat la pàgina de sortides.

Moltes gràcies.

APADRINAMENT ALUMNAT P3

Ahir vam crear les parelles entre l'alumnat de P3 i P5. Els de P5 seran els padrins dels petits per poder col.laborar i ajudar-los en aquest primer curs (posar la bata, acompanyar-los a veure aigua durant el pati...) i així fer-los sentir segurs i que tenen un company/a al qui poden adreçar-se també i una forma de fer equip.


GRUPS INTERACTIUS

Ahir dijous vam començar la nova activitat de grups interactius. L'activitat consisteix en posar a cada taula una activitat determinada ja sigui relacionada amb els nombres, les lletres, etc. A cada taula hi ha un adult que ajuda i guia els infants en el joc i en la que no hi ha adult és col·loca un joc que poden desenvolupar ells de manera autònoma. Cada 10 minuts canvien de taula i activitat

Us animo a que us aneu apuntant a la llista que es troba al gimnàs. Les sessions són els dilluns (9h) i els dijous (11h).

Aqui podeu veure unes fotos de la primera sessió d'ahir.

EL JOC DEL MICOEL POP


FLASHCARS I PINCES


ESCRIURE


BINGO


PATI AL PARC

Demà divendres sortirem una estoneta al parc del barri. No afecta l'activitat de psicomotricitat que es realitzarà amb normalitat.

SETMANA DE LA VAGA PEL CLIMA

Com tots sabeu, aquesta és la setmana de la vaga pel clima i estem realitzant moltes activitats per lluitar i concienciar-nos en favor d'aquest tema tant important. Aquí podeu veure algunes fotos d'algunes activitats realitzades. I no us oblideu que demà sortirem (10:30 aprox) pel barri per fer una petita manifestació (poden portar xiulets).

PLANETA, T'ESTIMO

ELS ANIMALS ESTAN EN PERILL

RECICLAR, REUTILITZAR I REDUIR

PETITES ACCIONS, GRANS RESULTATS


SALVEM EL PLANETA


MURAL


PISCINA I GRUPS INTERACTIUS

  • He creat una pàgina on podeu trobar la informació relacionada amb la piscina i el calendari de suport. Comencem el dimarts 1 d'octubre.
  • Ja teniu penjat al gimnàs la llista per qui vulgui venir a ajudar i col.laborar en l'activitat dels grups interactius. La primera sessió serà el proper dijous 3 d'octubre.

JA SOM A P-5


HORARI ACTIVITATS


LA CLASSE DELS POLLETS

Aquest curs els alumnes de P5 seran la classe dels pollets, per decisió i votació d'ells mateixos. Així que el primer projecte que farem anirà relacionat amb aquest tema. Com sempre que es fa un projecte, poden portar de casa tot allò que tinguin relacionat amb aquests animalets.

REUNIÓ D'INICI DE CURS

Aquest dimarts dia 17 de setembre tindrà lloc la reunió d'inici de curs a les 17:10h. S'informarà dels aspectes més rellevants i novetats del nou curs 2019/ 2020.

Esperem la vostra assistència.

Moltes gràcies.

MATERIAL

Cada nen i nena durant aquests primers dies haurà de portar:

  • Una fotografia mida carnet
  • Un paquet de tovalloletes
  • Un paquet de tissues

Moltes gràcies!!

BENVINGUTS AL NOU CURS 2019/2020

Benvingudes a totes les famílies dels alumnes de P-5 ara que tots i totes hem carregat les piles estem preparats per començar un nou curs, el qual està ple d'activitats, jocs i noves propostes que ens faran viure moltes emocions dia a dia.

Aquests primers dies, fins que es realitzi la reunió, els nens i les nenes hauran de portar la motxilla amb l'esmorzar, la cantimplora amb aigua i l'agenda (a partir del dia que us l'entreguem).

És important que a l'agenda hi poseu (els vostres correus electrònics (pare i mare), data d'aniversari del vostre fill/a i els telèfons mòbils.

Desitgem que els nenes i nens vinguin amb moltes ganes a l'escola. Feliç curs 2019-2020