Blog de Quart

Benvinguts i benvingudes al Blog de Quart del CEIP Clara Campoamor d'Elx

Novetats i notícies

VID-20200609-WA0142.mp4

Tasques ONLINE- TEMPORALITZACIÓ DEL TREBALL TERCER TRIMESTRE

1. Tasques Tercer Trimestre ONLINE

________________________

Tasques ONLINE- TEMPORALITZACIÓ DEL TREBALL

Tasques ONLINE

10 de març, Presentació del llibre "Niños Raros" de Raúl Vacas.

El passat 10 de març, els alumnes de 3r i 4t, vam tindre l'oportunitat de conèixer a Raúl Vacas que va vindre a presentar-nos el seu llibre "Niños Raros" publicat a l'editorial S.M. Activitat suggerida per la Comissió d'Animació Lectora en col·laboració amb la Comissió de Biblioteca.


Atención, niñas y niños,maestros, búhos, jirafas,desempañad vuestras gafasy enseñad algunos guiños,pues queremos presentarosveintisiete niños raros."Dejad que en la foto salga",solicita el Niño Alga."Venid a ver como actúo",sugiere la Niña Búho."¿Quieres descubrir mi tacto?", pregunta la Niña Cacto.Pasad a este abecedariocon dos ojos de repuesto,que es un buen consejo y pretextoleer poesía a diario.

8 de març, dia de la Dona.

Per a treballar el tema amb les xiquetes i els xiquets, hem decorat el hall amb flors (activitat proposta per la Comissió de Convicència).

L'activitat consisteix en fer una flor on els pètals siguen dones importants per a ells/es, fent visibles eixes dones que dia a dia passen desapercebudes.

A més, un grup d'alumnes ha realitzat un bellíssim treball amb les orientacions i experiència de María, mestra d'Habilitats Socials, i el resultat ha sigut una verdadera obra d'art sobre una tela amb fons blau.

El divendres 7 de febrer vam rebre en el col·legi a dos representants de l'associació PAYASOSPITAL.

Tots els nostres xiquets i xiquetes van tindre l'oportunitat de conéixer com és el seu treball i com alegren la vida als nens hospitalitzats.

En acabar les actuacions, van fer l'entrega de 1.785,68€ que enguany s'han recaptat.

Aquest és l'enllaç de l' Associació per si voleu conéixer-la.

https://www.payasospital.org/somos/

Exposició de Plàstica amb la mestra María Teresa.

Els alumnes de 4t, després de treballar a Joan Miró, han realitzat diferents projectes en l'àrea de Plàstica secundants per històries escrites per ells mateixos. Tots els treballs es troben exposats en l'entrada del col·legi.

Bon treball xics!

La companya Marisa Soriano, mestra a la Unitat Pedagògica Hospitalària i apicultora per afició, va vindre el passat 15 de gener a parlar-nos de la seua experiència amb les abelles.

Els alumnes i les alumnes van estar expectants, atents i motivats durant la intervenció de Marisa.

3 de desembre, Dia de la Diversitat Funcional

Els alumnes de 4t han participat a l'activitat de centre proposada per la Comissió d'Inclusió.

Aquest ha sigut el resultat!

I recordeu que hem de donar valor a la diversitat, donar-li el valor positiu que té, per a que tots pugam gaudir dels mateixos drets i oportunitats, tasca que des de l’escola treballen diàriament.

Entre totes i tots ho podem fer possible!

25 de novembre, Dia Contra la Violència de Gènere

Per a fer la nostra petita reivindicació hem decorat el hall amb papallones (activitat proposta per la Comissió de Convicència).

Els alumnes de 4t hem participat junt a la resta de nivells fent una papallona gran per cada classe.

El lema és "Vola Papallona", la intenció del missatge és mostrar que hem de ser lliures i no sentir-nos pressionats ni coaccionats pels altres.

Vola Papallona!

El passat 14 de novembre es va celebrar al centre el Concurs de Microrelats (proposta de la Comissió d'Animació Lectora). Els xiquets i xiquetes del tres grups de 4t van participar.

Els guanyadors van ser:

4t-A Sergio Torres i Gabriel Rebollo

4t-B Miguel Agulló i Elena Cáceres

4t-C Nicole Soriano i Mireia Romera