Rövid összefoglaló

A digitális munkarendben iskolánk minden évfolyamán a Google által biztosított G Suite for Education online szoftveregyüttest használjuk a pedagógusok és a tanulók közötti kommunikációra, az ismeretanyagok átadására, a feladatok közlésére és azok megoldására.

A tanulóknak névre szóló azonosítókat (.....@tanulo.kig.hu végződésű email-postafiókokat) osztunk ki, hogy a tanulással kapcsolatos kommunikáció ne keveredjen a szülő vagy a tanuló egyéb elektronikus üzenetei közé, a tananyag visszakereshető, követhető legyen. A postafiókhoz automatikusan társuló felhő-tárhelyet, dokumentum-szerkesztési és egyéb tartalom-létrehozási lehetőségeket szintén használjuk a feladatok kiadásában és azok megválaszolásában.

A szülők teendőit, a családoknak szóló segítséget ezen az oldalon tesszük közzé. A tanulói belépés módját, jelszavakat stb. a szülők saját email-címére küldjük el a korábban megszokott módon, körlevél formájában.

Kérjük, hogy - gyermeke életkorának, önállóságának figyelembe vételével - kísérje figyelemmel az iskolai munkát, a tanulói postafiókhoz való hozzáférés a szülők számára természetesen engedélyezett, sőt javasolt, ennek részleteiről a család megegyezhet.

A szerdai naptól (2020. március 18.) várhat konkrét tájékoztatást a tanulói postafiókokhoz való hozzáférés módjáról (e-mailben), és a további teendőkről.


TOVÁBB A SZÜLŐK TEENDŐIHEZ


További információkat találhat az iskola honlapján: http://kig.hu