Bent u klaar voor een New Google Site?

New Google Sites, snel en gemakkelijk een zakelijke website bouwen.

Google sites is een op de cloud gebaseerd programma waarbij u heel eenvoudig uw eigen website kan onderhouden. U kan de website vanop elke computer en op gelijk welke locatie bewerken. Open een pagina, bewerk de tekst, voeg foto's of video toe en .. bewaren. Na controle publiceert u de website op het internet.

Je eigen website met Google Sites.

Uw site past zich aan volgens scherm

Uw site wordt automatisch optimaal weergegeven op alle soorten apparaten

Dankzij zorgvuldig samengestelde thema's wordt uw content mooi gepresenteerd. Google Sites optimaliseert uw werk op een intelligente manier zodat het er goed uitziet op desktops, tablets en mobiele apparaten.

Maak een site op een gebruiksvriendelijke manier.

Verplaatsen, neerzetten en klaar

U kunt heel gemakkelijk pagina's maken en bewerken: gewoon een kwestie van klikken, slepen of neerzetten. Het ontwerp wordt automatisch opnieuw ingedeeld op basis van een rasteropmaak. Alles wordt op de beste plaats ingepast en u kunt items gemakkelijk verplaatsen, het formaat aanpassen of items anders indelen.

Ontworpen voor samenwerking

In Google Sites kunt u gemakkelijk samenwerken met anderen dankzij realtime gelijktijdig bewerken en dezelfde effectieve opties voor delen als u gebruikt in Drive en Documenten. Net zoals in Google Documenten kunt u samenwerken en in realtime de wijzigingen van anderen bekijken terwijl ze typen.

Lay-out keuze tussen 6 thema's

Voor de lay-out van de website kan je kiezen tussen 6 verschillende thema's. De thema's op zich kan men aanpassen per kleur en teksttype.

Extra mogelijkheden bekom je door gebruik te maken van Google documenten, formulieren, tekenen, presentaties ...

Recente werken

Leffe beach Oostende

Leffe Beach

Café Leffe Beach heeft comfortabele zitplaatsen met een ruime bar waar u heerlijk kunt genieten van diverse drankjes, koffie, thee en van fijne gerechten.

www.leffeoostende.be

Softena

Compacte waterontharders. Zuinig en ecologisch. Hard water veroorzaakt kalkafzetting. De negatieve gevolgen hiervan zijn zichtbaar in uw hele huis.

www.softena.be

Duinhelm

Duinhelm wil vanuit een houding van respect en gelijkwaardigheid, professionele ondersteuning bieden aan mensen met een, voornamelijk, mentale beperking.

www.duinhelm.be

BYS - By Your Site -

Stokkellaan 132

B- 8400 OOSTENDE

BE 0823 203 069

Contacteer ons vrijblijvend

059 44 55 70

info@bys.be