Welkom

Maak een afspraak voor een individuele rondleiding op onze school!

Gaat zoon of dochter volgend schooljaar voor het eerst naar school?

Op zoek naar een leuke school in de buurt of een school met busvervoer?

Eén of twee leerkrachten verzorgen de rondleiding met maximum drie bezoekers buiten de schooluren op uw gewenst tijdstip, wij passen ons aan!

Contacteer ons via mail info@bsterelzen.be

bel 057 44 50 50 of sms 0490 588 200

Tot binnenkort!

COVID-19

Goed nieuws voor het basisonderwijs: bij elke kleurcode blijven we open voor alle leerlingen!
Momenteel bevinden we ons nog steeds in de kleurcode GEEL.

Aan alle ouders vragen we om een mondmasker te dragen op het schooldomein. De leerkrachten dragen ook een masker, behalve vooraan in de klas van het lager en in de kleuterklas.

Op school blijven we inzetten op verluchting van de lokalen en regelmatig handen wassen.

In kleurcode geel blijven ouders en derden toegelaten op school. Vanaf kleurcode oranje kunnen we ouders helaas niet meer toelaten.

De schoolbus blijft ook rijden in elke kleurcode, maar hier vragen we aan de leerlingen van het lager onderwijs om een mondmasker te dragen op de schoolbus.

ga snel naar

menu - maaltijden

kalender

schooluren

schoolteam

GO! basisschool Ter Elzen is een kleine en fijne basisschool boven op de heuvel van Wijtschate. In deze groene omgeving starten de allerkleinsten in het kinderdagverblijf waar ze van 6u30 tot 18u30 opgevangen worden door een gedreven team kinderverzorgsters. Dankzij knutselactiviteiten, educatieve spelletjes en instapmomenten worden de kinderen goed voorbereid op de overstap naar de kleuterklassen.

De kleinschaligheid van de school zorgt ervoor dat uw kind zowel in de kleuterklassen als in de lagere afdeling kan genieten van een sterke individuele begeleiding. De gemotiveerde leerkrachten behandelen elke leerling als een VIP, met eigen talenten en interesses. Dankzij speelplaatskoffers, sportactiviteiten, STEM-activiteiten en talrijke spel- en werkvormen in de klassen wordt er extra ingezet op het leren omgaan met elkaar op een respectvolle manier.

Om u nog beter van dienst te zijn, voorzien we vervoer van huis naar school met onze eigen schoolbus, kan er ’s middags een warme maaltijd gegeten worden en is er buitenschoolse kinderopvang van 7u00 tot 18u30 voor en na schooltijd.

Deze volledige VIP-behandeling wordt gedragen door het volledige schoolteam dat de drijfkracht vormt achter GO! basisschool Ter Elzen. Lees hier onze visie.

U vindt hier alle praktische informatie omtrent het kinderdagverblijf en de basisschool.

Indien u ons graag een bezoekje brengt, altijd welkom!

Schoolstraat 19

8953 Wijtschate

057/ 44 50 50

info@bsterelzen.be