Juf Josepha

Eindbedrag:

33 037 euro

Voor onze collega: juf Josepha

Stel je eens voor dat je wereld in één gesprek volledig op zijn kop staat.

Je bent een vrouw die vol in het leven staat, die ontzettend graag kleuterjuf is, die geniet van de kindjes, je eigen gezin en je leven, totdat je de diagnose kanker krijgt.

Je gaat er tegenaan en zet je hoop op de voorgestelde behandeling.

Je wil zo graag herstellen, ook al zijn de gevolgen van de behandeling zeer zwaar voor je lichaam, je geest, je omgeving.

Bij een volgend onderzoek krijg je een nieuwe klap te verwerken: je blaas,baarmoeder, eierstokken, klieren aan weerszijden en de tumor moeten verwijderd worden. Je huilt maar je staat weer op, je gaat ervoor, je wil genezen voor iedereen die je lief hebt, voor jezelf.

Stel je voor : je vecht, je valt en staat weer op en dan komt er weer een nieuwe klap.

De dokters zeggen dat de cellen nog actief blijken te zijn en dat je ziekte een zeldzame levensbedreigende aandoening is en er een nog zwaardere chemokuur nodig is en dan daarna nog 6 maanden immunotherapie nodig is om je leven te verlengen, zodat je lichaam kan vechten tegen de ziekte!

Stel je voor dat net deze therapie niet terug betaald wordt en het bedrag zo hoog is dat je dat niet kan betalen. Stel je dat toch eens voor…….


Wel dit overkomt onze collega Josepha, kleuterjuf van ‘t Schoolke.

Daarom willen wij haar niet in de steek laten en willen we haar helpen met geld in te zamelen en dit hoge bedrag van 45 000 euro te kunnen betalen.

We doen allerlei acties.

Steun je onze acties aub?

Steun je Josepha?


Binnenkort hoor je meer over onze aankomende acties. Je kan ondertussen al geheel vrijblijvend een vrije bijdrage storten op BE94 7351 6215 7514. Voor giften vanaf €40 kunnen we een factuur of betalingsbewijs bezorgen. Graag een mailtje daarvoor naar adjunct@bsow.be.

Hartelijk dank!


Collega’s ‘t Schoolke