Brandweercongres 2018

Back2basics

Wanneer?

vrijdag 19 en zaterdag 20 oktober 2018

Toegangsprijs

  • € 60 (incl. 6% btw) per dag
  • Inbegrepen in de prijs: inkom, deelname workshops, ontbijt, lunch en dranken.
  • Verplicht op voorhand inschrijven. De inschrijving verloopt via de hulpverleningszone. Volgorde van inschrijving bepaalt de toegang tot het congres en de deelname aan de workshops. Inschrijving pas definitief na ontvangst van betaling of bestelbon.
  • Externe inschrijving? Personeelsleden van bedrijfsbrandweer, andere geĂ¯nteresseerden kunnen ook inschrijven, laat het weten via info@brandweervlaanderen.be
  • Inschrijven kan tot 1 oktober, tenzij vroeger uitverkocht. Tracht zo snel mogelijk in te schrijven, het aantal plaatsen is beperkt!


Bereikbaarheid van het PIVO

Locatie

Poverstraat 75, 1731 Asse

Met de trein

Vanuit Brussel-Noord neem je de stoptrein richting Dendermonde en stap je af in het station Zellik. Het station ligt op 500 meter van het PIVO. Vanaf het station volg je rechts de hoofdweg. Het PIVO ligt achter de bocht.

De uurregeling van deze verbinding kan je raadplegen op de website van de NMBS:

www.nmbs.be of op de dienstregeling die de NMBS verspreidt of bij alle Belgische treinstations.

Met de bus

Vanuit Brussel-Noord rijden er bussen:

  • 243 via Wemmel naar Zellik. Deze stopt aan de ingang van het PIVO (halte kazerne).
  • 213 Brussel via Asse-Ternat-Teralfene-Aalst met stopplaats aan Zellik station. De stopplaats ligt 500 meter van het PIVO.
  • 214 Brussel via Asse naar Aalst met stopplaats aan Zellik station. De halte ligt 500 meter van het PIVO.

Vanuit Dilbeek rijdt bus 820 via Jette-Vilvoorde-Zaventem naar Zellik. Deze stopt aan de ingang van het PIVO (halte kazerne).

Met de wagen

Neem afrit 10 op de ring rond Brussel (R0). Volg de N9 richting Asse. Na ongeveer 700 meter neem je de eerste afrit rechts richting Relegem. Boven op de brug ga je naar rechts en volg de hoofdweg die een scherpe bocht naar links maakt. Dit is de Relegemsestraat (die aan de ingang van het PIVO overgaat in de Poverstraat). Volg deze 200 meter, sla dan links in en volg de wegwijzers "PIVO".

Documenten

Bereikbaarheid van het PIVO [PDF, 1 blz, 55,21 KB]