Praktisch

Wanneer?

Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2019


Waar?

Campus Vesta

Oostmalsesteenweg 75, 2520 Ranst

Inschrijven

  • Inschrijven is verplicht.
  • Vanaf 1 juni tot en met 15 augustus kan je via deze website individueel inschrijven voor het brandweercongres.
  • Vanaf 10 september kan je je dagprogramma kiezen, als je vooraf inschreef. Lees alles daarover hier.

Als er nog plaatsen vrij zijn, stellen we die open vanaf 15 september, maar dan is het goed mogelijk dat je favoriete sessies al helemaal vol zitten. Wil je eerste keus? Schrijf je dan al in vanaf 1 juni.

Kosteloos annuleren kan tot en met 1 oktober.


Toegangsprijs

  • € 60 (incl. 6% btw) per dag.
  • Inbegrepen in de prijs: inkom, deelname workshops en sessies, ontbijt, lunch, koffie en water.

Bereikbaarheid Campus Vesta

Campus Vesta is goed bereikbaar met de auto en er is voldoende parkeerplaats. We raden hulpverleningszones en brandweerposten wel aan om, wanneer mogelijk, samen te reizen. Zo begint het kennisdelen en netwerken al onderweg.

Opgelet! Tot eind januari 2019 is de op- en afrit 19 (Massenhoven) van de E313 richting Hasselt afgesloten wegens wegenwerken. Als je vanuit Antwerpen komt, neem je best in Ranst de E34 en verlaat je de snelweg via afrit 19 (Oelegem). Via Broechem (Zandhovensesteenweg > Oelegemsesteenweg) rij je dan naar Campus Vesta.

Ook met de fiets geraak je gemakkelijk op Campus Vesta. Bekijk hier hoe. Er is een overdekte stalling voor (motor)fietsen.

Het dichtstbijzijnde station is dat van Lier (op 7 km). Er zijn ook weinig bushaltes rond Campus Vesta. Helaas is de site daardoor slecht bereikbaar met het openbaar vervoer. Een bus inleggen vanuit je zone of bedrijf is dan waarschijnlijk een betere keuze.