Nomineer een collega

Het brandweercongres is er voor en door de brandweer.

We streven ernaar om zoveel mogelijk aspecten van ons brandweerwerk aan bod te laten komen, zodat ieder lid van de brandweer, zijn/haar gading kan vinden in het programma.

Dat diverse programma is bijna af, maar we willen ook enkele plekken reserveren voor interessante lokale of zonale initiatieven. Omdat we niet overal kunnen zijn, roepen we daarvoor jullie hulp in. Ken jij een collega die aan een interessant project werkt? Of recent een boeiende oefening organiseerde en de werkpunten wil delen? Ken je een collega die bijzonder goed kan vertellen over interventies? Of iemand die altijd op de hoogte is van het laatste nieuwe materieel?

Zet die collega in de spotlight en draag hem/haar voor als spreker op het brandweercongres.

De mogelijkheden zijn eindeloos, zolang je maar een persoon en een onderwerp kan aandragen. Als je collega weinig ervaring heeft met spreken voor groepen, kunnen we hem/haar daar bij ondersteunen, door een sprekerstraining bijvoorbeeld.

De plaatsen zijn beperkt. De organisatie zal daarom een keuze maken uit de voorstellen, gebaseerd op de mate waarin het onderwerp bij het thema en het concept van het brandweercongres past.