Vrije tijd

Briek

Briek is de vrijetijdsdienst van Duinhelm.

Briek biedt activiteiten aan voor (jong)volwassen personen met een beperking in de regio Middenkust. Briek organiseert een eigen vrijetijdsaanbod of ondersteunt de deelname aan projecten binnen het regulier aanbod.

Briek brengt vrije tijd binnen het bereik van personen met een beperking. Iedereen ongeacht zijn mogelijkheden krijgt de kans om actief deel te nemen. Een professioneel team ontwikkelt, organiseert en begeleidt diverse vrijetijdsinitiatieven.

De vrijetijdswerking wordt ondersteund door begeleiders en vrijwilligers van Duinhelm maar staat open voor alle personen met een (vermoeden van) een beperking.
Neem gerust een kijkje in ons boekje..

briek lente 2019.pdf

Vrijetijdsloket

Briek beschikt over een vrijetijdsloket waar personen met een beperking terecht kunnen met hun vrijetijdsvragen. Personen met een beperking die op zoek zijn naar een leuke hobby of een vrijetijdsclub die bij hen past, kunnen beroep doen op een individuele trajectbegeleider. We gaan samen op pad binnen het reguliere vrijetijdscircuit in de regio.

Rap Op Stap kantoor

Rap Op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. In het reisbureau behandelen we individuele reiswensen, gaan we op zoek naar een aangepast vakantieverblijf of daguitstap. We plannen samen met de cliƫnt de vakantie van A tot Z. Er wordt samengewerkt met het Steunpunt Vakantieparticipatie.

Het loket is iedere vrijdagvoormiddag geopend van 9.00u tot 12.00u of op afspraak via 059/51.17.51


Briek

Locatie De Rietmus


Briek

Locatie Spoorhuis

Heb je vragen omtrent vrije tijd ? Neem contact met BRIEK , zij helpen je graag verder.

Rietmusstraat 24 | 8400 Oostende | T. 059 5117 51 | F. 059 80 87 29 | info@duinhelm.be | www.duinhelm.be