Évfolyam Weekend / Wochenende

Az Erzsébet tábor keretein belül a 2020- NAP-01-00937 pályázatát sikeresen megnyertük és egy csodálatos hetet töltöttünk a gyerekekkel.

Az első nap az iskolában telt. Szabályokat állítottunk fel, különböző játékokat játszottunk, ahol még jobban megismertük egymást.


Akadálypályát építettünk és „ Ninja Warrior 2020”-at játszottunk, a gyerekek nagy örömére.

Megalkottuk a táborunk közös jelképét, zászló formájában.

Második nap Nyíregyházára a Vadasparkba kirándultunk, egy egész napot itt töltöttünk, nagy séta közben megtekintettük az állatokat, jókat beszélgettünk. Szerencsére az időjárás is nekünk kedvezett.


Harmadik nap,” Irány a Liget”- címmel, délelőtt kisétáltunk a Ligetbe, ott szépen felújított kondiparkot, játszóteret találtunk, ahol szintén nagyon jól eltöltöttük az időt, majd délután az iskolában aszfaltrajzoló versenyen vettünk részt. A vadasparki élményeket rajzoltuk az aszfaltra, ezt két csapatban tettük, majd ezután eredményt hirdettünk

Negyedik nap kisétáltunk a strandra, egész délelőtt úszkáltunk, csúszdáztunk. Jókat nevettük, nagyon jól éreztük magunkat.


Délután karkötőt készítettünk, amit haza is vihettünk.

Elérkezett az utolsó nap, a Kendereskertbe látogattunk, ahol körbe vezettek minket, meséltek nekünk az ottani állatvilágról, a régi kor szokásairól.

Nagy örömünkre az állatokat is megsimogathattuk.

Az ottani játszótéren jót játszottunk.

Délután értékeltük a hetet, lezártuk a tábort, kiosztottuk az ajándékokat.