Apadrinem el nostre patrimoni:

castell i ermita de Sant Joan de Blanes

Els alumnes de 2n d'ESO del Col·legi Santa Maria de Blanes (Manyanet Blanes) hem apadrinat un monument històric de la nostra localitat: el castell i l'ermita Sant Joan.

Durant la Setmana de la Ciència, al primer trimestre, hem estat treballant diversos aspectes d'aquest indret: hem fet murals, presentacions orals, maquetes, presentacions visuals... i un munt d'activitats més que han tingut com a centre d' interès el nostre patrimoni local.

VISITA CASTELL I ERMITA DE SANT JOAN.

Ja hem realitzat la primera visita al conjunt històric apadrinat per extreure tota la informació necessària per realitzar el nostre projecte. Hem realitzat la gravació de vídeo i fotos per fer les activitats audiovisuals. A més, entre altres coses hem fet el càlcul de l'alçada i el volum de la torre de guaita mitjançant trigonometria. Hem comprovat quin és el tipus de roca de la muntanya i l'hem comparat amb la de la construcció de la torre.

Projecte interdisciplinar

Socials, Llengua, Matemàtiques, Anglès, Educació Física, Música, Informàtica, Science (Geologia), Plàstica, Tecnologia i Religió


Treball Cooperatiu

Dividits en grups de treball heterogenis, els i les alumnes treballen en un objectiu comú, entenent que tots i totes són importants i que tots tenen un rol a jugar dins el grup. La implicació, treball i esforç de tots i totes és fonamental per assolir l'objectiu del nostre projecte.Apadrinem el nostre patrimoni

Formem part d'un projecte impulsat des dels CRP del Departament d' Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.


DOSSIER D'ACTIVITATS DELS ALUMNES


DOSSIER DE L'ALUMNE

PUJADA A SANT JOAN

TREBALLEM A L'AULA

PREPAREM LA MAQUETA i/o EL MURAL 3D DE SANT JOAN