Velkommen til
Bjerggården Grundejerforening - Gl. Holte

Tak for en hyggelig fortovssøndag

11-05-2024

Se lidt billeder fra vores hyggelige fortovssøndag den 21. april, hvor vi kl. 13 mødtes 'over trillebøren' med  sodavand, øl, kaffe og slik/frugt. Et velfortjent skål efter nogle arbejdstimer, hvor fortovene blev ordnet og revet. Det blev så pænt!.

PS: Og de 2 containere blev flittigt benyttet.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen

Jan, Tina, Niels og Hedi


Referat fra generalforsamling

11-05-2024

Kære alle - hermed referatet fra grundejerforeningens generalforsamling der blev afholdt den 3. april.


Læs her.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen

Jan, Tina, Niels og Hedi


Indkaldelse til generalforsamling
– den 3. april 2024 kl. 19.00

19-03-2024

Kære alle i grundejerforeningen Bjerggården, så er det tid til at mødes til årets generalforsamling på Mariehøj den 3. april kl. 19.


Se vedhæftede invitation og agenda (klik her) og find regnskabet under ’Om os’ her på siden.


Vi glæder os til at se dig/jer.

 

Mange hilsner

Bestyrelsen

Jan, Tina, Niels og Hedi


Sæt kryds i kalenderen: Generalforsamling på Mariehøj den 3. april 2024 kl. 19.00

31-01-2024

Kære alle I Grundejerforeningen Bjerggården
Så er det igen tid til at afholde generalforsamling på Mariehøj – så sæt X i kalenderen den 3. april 2024 kl. 19.00. Bestyrelsen vil omdele agenda og regnskab senest 10 dage før mødet.

På gensyn og vel mødt.
Bedste hilsner, Bestyrelsen – Jan, Tina, Niels og Hedi

Efterårets fortovssøndag den 8. oktober

21-11-2023

Kære alle i Grundejerforeningen. Så fik vi afholdt efterårets fortovssøndag den 8. oktober og det var skønt vejr og mange var ude og at rive og gøre pænt på fortovene i kvarteret. Tak for alles deltagelse – og herligt at se nye ansigter og mange børn til vores lille velfortjente ’komsammen’ kl. 13.

Alle ønskes et godt og hyggeligt efterår.

Hilsen Bestyrelsen

Information om privatveje Særligt relevant for beboere på private fælles veje

17-10-2023

Rudersdal Kommune udsendte forleden information til alle grundejerforeninger og vejlaug med orientering om serviceordninger for private fælles veje. Informationen er vedhæftet på bagsiden.

I grundejerforeningens område er der en række private fælles veje, hvorfor bestyrelsen vælger at rundsende informationen til alle grundejere. Da der alene er private fælles veje i dele af grundejerforeningens områder, er det ikke en beslutning eller opgave, der kan påtages af grundejerforeningen. Det er således grundejerne på hver enkelt privat fællesvej, der skal beslutte, om de vil tilslutte sig en af de kommunale serviceordninger eller om de selv vil forestå opgaverne.

Der kan læses mere om ansvar og forpligtelser for en grundejer på en privat fællesvej på https://www.rudersdal.dk/private-faellesveje

Bestyrelsen opfordrer til, at grundejerne på hver enkelt privat fællesvej orienterer sig i materialet på kommunens hjemmeside, samt at der tages en fælles beslutning om valg eller fravalg af tilbudte serviceordninger.

Bemærk, at kommunen vil udsende materiale hurtigst muligt efter 1. september samt at der skal gives bindende tilmelding senest fredag den 29. september.

https://rudersdal.dk/borger/veje-og-trafik/private-faellesveje

Med venlig hilsen

Bestyrelsen Jan Trojaner, Tina Aggerholm, Niels Hessellund og Hedi Ibenfeldt