• L'escola participa en el programa d'Auxiliars de conversa des del curs 2011-2012.

  • La finalitat és potenciar la competència comunicativa en llengua anglesa mitjançant la incorporació al centre d'un auxiliar de conversa nadiu.

  • Se'n beneficien tots els alumnes de primària, que disposen d'aquest recurs 11 hores a la setmana. Gràcies a aquest programa, els infants milloren la seva comprensió i expressió orals en anglès.

Esther Cachia fou la nostra primera auxiliar de conversa. Estigué amb nosaltres al llarg del curs 2011-2012. Venia de Gales (Regne Unit), tot i que era originària de l'illa de Malta. La compartírem amb l'Escolania de Lluc.

Després de dos anys consecutius sense poder gaudir d'auxiliar de conversa per problemes pressupostaris, el curs 2014-2015 s'incorporà a l'escola Katie Marie Nolte, procedent de Connecticut (Estats Units d'Amèrica). La compartírem amb Sant Vicenç de Paül.

El curs 2015-2016, gaudírem per primera vegada d'una auxiliar de conversa en exclusiva, sense haver-la de compartir amb cap altre centre escolar, de manera que les hores setmanals augmentaren considerablement, de 6 a 12. El seu nom era Rukayat Abiola Oloko i venia de Syracuse (Estats Units d'Amèrica), malgrat que era originària de Nigèria.

William Patton Hearn fou l'auxiliar assignat a la nostra escola per al curs 2016-2017. Malauradament, només estigué amb nosaltres els mesos de febrer i març. Nascut a Charlotte (Carolina del Nord, EUA), estudià economia i salut a la universitat de Wake Forest. Abans de venir a Mallorca havia ensenyat anglès a A Coruña.

Julia Davis fou l'auxiliar del curs 2017-2018. Anteriorment, havia ensenyat anglès a Brasil, Argentina i Menorca. Llicenciada en espanyol i història, venia de Pennsilvània (EUA).

Vegeu algunes fotografies d'activitats realitzades.

Jared Allen Finkelson fou el nostre auxiliar de conversa durant el curs 2018-2019. Era de Minnesota (EUA) i havia estudiat administració d'empreses a la universitat estatal de Dakota del Nord. Era la segona vegada que exercia d'auxiliar a Mallorca; durant el curs 2014-2015 havia fet feina a l'Escola de Formació Professional Nàuticopesquera de Palma.

Katherine Card-Silache fou la nostra auxiliar de conversa durant els cursos 2020-2021 i 2021-2022. Nascuda a Washington, DC (EUA), estudià Ciències Polítiques a la Universitat James Madison. Abans de venir a la nostra escola havia treballat en anàlisi de dades i compres als National Institutes of Health.

Belinda Mollokwu és la nostra auxiliar de conversa d'enguany. Nasqué a Londres (Regne Unit) i estudià Producció Creativa per a Teatre i Espectacles en Directe a Birkbeck - University of London. Ha viscut a Nova York i Nova Jersey (EUA) i actualment resideix a Búger. Com a novetat d'aquest curs, Belinda estarà amb nosaltres 15 hores setmanals, a diferència de les 12 que passaven habitualment.