Final de curs

El passat 22 de juny, celebràrem tots junts el final de curs al pavelló. La festa començà a les 10:00 i s'allargà fins passades les 12:00.

Els alumnes de 6è ens han volgut donar la benvinguda ballant Bienvenidos, de Miguel Ríos.

Com si fos una passarel·la de moda, els alumnes han desfilat per la pista perquè les seves famílies i amics vegin com van de guapos per a l'ocasió.

El moment més emotiu del final de curs ha estat, sens dubte, la graduació de 6è. Després de 9 anys junts, els infants han de dir-se adéu per a començar l'institut passat l'estiu.

Na Paula Esteva, n'Ismael Khabza i en Toni Coll, en representació de la seva classe, han llegit unes paraules d'agraïment als mestres que han tengut al llarg del seu pas per la nostra escola. Han obsequiat cada mestre amb una botella d'oli signada per tots els alumnes i un pergamí amb el text que han llegit.

Aquesta és la transcripció del text que han llegit:

Inca, 22 juny 2017

Ja han passat 9 anys, 9 cursos escolars d'ençà que vàrem arribar aquell mes de setembre.

Érem molt petits, insegurs i porucs i amb el pas del temps vàrem anar agafant seguretat en noltros mateixos.

Avui és un dia molt especial per tots noltros i les nostres famílies, on tancam una etapa molt important de les nostres vides i no volem acabar aquest curs escolar 2016/17 sense agrair a cada un dels professors, director i personal que formau part de la nostra escola tot allò que heu fet per ajudar-nos a arribar amb èxit fins aquí.

Ens heu ensenyat moltes coses, des d'expressar-nos en veu alta tot exposant un treball, fins a resoldre complicats problemes de matemàtiques, tocar cançons conegudes amb la flauta o inclús començar a entendre l'anglès d'una manera divertida.

Però hi ha un altre tipus d'aprenentatge, no menys important, que també ens heu transmès, com és compartir, a respectar-nos, a ser agraïts, solidaris, educats...

Per tot això i per molt més, volem que sapigueu que no vos oblidarem mai, que ja formau part de la nostra infantesa i que quan d'aquí a uns anys siguem metges, policies, perruquers, pintors, astronautes o ballarins... voldrem dir amb orgull i amb veu ben alta... Jo vaig estudiar a BEATA!

La nostra escola és petita, però els nostres alumnes són molt grans. Cada any, una bona partida de nins i nines guanyen reconeguts premis a nivell local i autonòmic. En aquesta ocasió, hem volgut tenir un record per na Paula Esteva, de 6è de primària, que ha guanyat el concurs de redacció i glosat Premi Ciutat d'Inca 2017 en la categoria Educació Primària amb la glosa La ciutat d'Inca i el segon premi de la categoria Mallorca del XIII concurs de dibuix Un Parlament per a tots i totes, a més d'haver quedat finalista a nivell estatal del concurs ¿Qué es un rey para ti?; na Noa Martí, na Lourdes González, na Daniela Vega, en Carlos Lara, na Laura Oliva, en Mark Justin Luna i en Pedro Izquierdo, que han estat finalistes del concurs de redacció i glosat Premi Ciutat d'Inca 2017; en Biel Ferrer (4t) i en Pablo Sánchez (2n), que han guanyat respectivament el 3r premi i el Premi Olimports del concurs de Targetes de Nadal de l'Ajuntament.

A més a més, la Comissió Pedagògica de la nostra escola ha reconegut el mèrit i l'esforç dels millors estudiants que s'han distingit en els seus estudis en finalitzar l'etapa d'Educació Primària. Enguany, els guardonats han estat en Sergi Marí Cerrón, na Lourdes González Sánchez, na Daniela Vega Sánchez i na Paula Esteva Rigo.

Els nins i les nines d'infantil han fet la volta al món i han visitat amb les seves cançons la Xina, l'Índia i Mèxic.

Els infants de 1r de primària han ballat la cançó Andas en mi cabeza, de Chino y Nacho.

Els infants de 2n de primària han ballat Hundred Miles, de Yall.

Els infants de 3r de primària han ballat Reggaetón Lento, de CNCO.

Els infants de 4t de primària han ballat Despacito, de Luis Fonsi.

Els infants de 5è de primària han ballat Hush Hush; Hush Hush, de The Pussycat Dolls.

Els infants de 6è de primària han ballat Indiana, d'Hombres G.

Al final de la festa, tots els infants de l'escola i les seves mestres han ballat Saturday Night, de Whigfield.