Modul / fakt választás 2019

Jelentkezési határidő

A következő - 2018/19-es - tanévi modulok és faktok meghírdetésére 2019. március végén kerül sor.

A jelentkezési határidő 2019. április 25. csütörtök.

Tankönyvrendelés

Az áprilisi tankönyvrendeléskor a modulos / faktos tankönyveket nem kell / lehet megrendelni. Május végén lesz pár nap - kizárólag ezen tankönyvek esetében - a tankönyvrendelés módosítására. A faktos tankönyveket személyesen a könyvtárban lehet megrendelni.

Nyelvi fakultáció a 11. évfolyamon

Nyelvi fakultációt annak érdemes kizárólag választania, akinek a fakultációs csoportban használt tankönyv nem túlságosan erős vagy gyenge a jelenlegi tudásszintjéhez és emelt óraszámban szeretné tanulni az adott nyelvet.

A német nyelvi fakultáción a 11. évfolyamon a DIREKT 2 - 17. fejezetétől kezdik a tanulmányaikat.

Az angol nyelvi fakultáció a 11. évfolyamon a PIONEER B2 tankönyvből tanul.

LétszámKORLÁT

Modulos / fakultos csoportokat csak megfelelő jelentkező esetében indítunk. A fakultáció indításáról a jelentkezést követően szüetik döntés még a tanév vége előtt. Ha valaki olyan fakultációra jelentkezett, amely végül nem indul el, lehetősége van választását rövid határidővel módosítania.

Délutáni fakultációS ÜTKÖZÉSEK

Ha valaki a délutáni sávban több fakultációra jelentkezett és mind a két tantárgy óráinak látogatása órarendi ütközés miatt nem lehetséges, a diák a tanév elején dönthet, melyik tantárgy óráit szeretné látogatni.

Informatika

Informatikából fakultáció nem indul. 11 és 12. évfolyamosok számára indul középszintű érettségire felkészítés szakkör keretében. Informatikából érettségivel rendelkezőknek pedig külön szakkör indítását tervezzük. Jelentkezni a fakultációkkal egy időpontban de külön nyomtatványon lehet.

BIOLÓGIA 12. ÉVFOLYAM

Biológiából 12. évfolyamon indul középszintű érettségire felkészítő szakkör is heti 2 órában. Itt bemeneti követelmény nincs, tehát aki nem volt előző évben biológia faktos, annak sem kell különbözeti vizsgát tennie. Jelentkezni a fakultációkkal egy időpontban, de külön nyomtatványon lehet.

Az alábbi táblázatokban megtekinthető az egyes modul ill. fakultációs csoportokat vezető tanárok neve. (Ez az adat csak tájékoztató jellegű, tervezet, esetleges változás esetén sem lehetséges a leadott jelentkezés módosítása.)

9-10. évfolyam

Modul / fakt választás

11. évfolyam

11. évfolyam

12. évfolyam

12. évfolyam