Modul / fakt választás 2017

Jelentkezési határidő

A következő - 2017/18-as - tanévi modulok és faktok meghírdetésére 2017. áprilisában kerül sor.

A jelentkezési határidő 2017. május 4. csütörtök.

Tankönyvrendelés

Az áprilisi tankönyvrendeléskor a modulos / faktos tankönyveket nem kell / lehet megrendelni. Május végén lesz pár nap - kizárólag ezen tankönyvek esetében - a tankönyvrendelés módosítására.

Nyelvi fakultáció a 11. évfolyamon

A nyelvi fakultációs csoportban tanulók nyelvtudása gyakran nagyon eltérő és így sem nagy hiányokkal küzdők, sem a jók számára nem hatékony a képzés. Ezért mostantól a fakultációs csoportra előre meghatározunk egy bizonyos nyelvi szintet (tankönyvvel együtt) és a jelentkezők nyelvi szintfelmérőt is írnak a jelentkezés előtt. Ezen információk birtokában könnyebb eldönteni, hogy a fakultáció csak céltalan vergődést vagy tényleges előrelépést kínál heti 6 órában.

A német nyelvi fakultáció a 11. évfolyamon a direkt 3 tankönyvből tanul, és április 25-én kedden 15:00 órakor a jelentkezők nyelvi szintfelmérőt írnak.

Az angol nyelvi fakultáció a 11. évfolyamon a PIONEER tankönyvből tanul, és április 25-én kedden 15:00 órakor a jelentkezők nyelvi szintfelmérőt írnak.

LétszámKORLÁT

Modulos / fakultos csoportokat csak megfelelő jelentkező esetében indítunk. A fakultáció indításáról a jelentkezést követően szüetik döntés még a tanév vége előtt. Ha valaki olyan fakultációra jelentkezett, amely végül nem indul el, lehetősége van választását rövid határidővel módosítania.

Délutáni fakultációS ÜTKÖZÉSEK

Ha valaki a délutáni sávban több fakultációra jelentkezett és mind a két tantárgy óráinak látogatása órarendi ütközés miatt nem lehetséges, a diák a tanév elején dönthet, melyik tantárgy óráit szeretné látogatni.

Informatika

Informatikából fakultáció nem indul. 11 és 12. évfolyamosok számára indul középszintű érettségire felkészítés szakkör keretében. Informatikából érettségivel rendelkezőknek pedig külön szakkör indítását tervezzük. Jelentkezni a fakultációkkal egy időpontban de külön nyomtatványon lehet.

BIOLÓGIA 12. ÉVFOLYAM

Biológiából 12. évfolyamon indul középszintű érettségire felkészítő szakkör is heti 2 órában. Itt bemeneti követelmény nincs, tehát aki nem volt előző évben biológia faktos, annak sem kell különbözeti vizsgát tennie. Jelentkezni a fakultációkkal egy időpontban, de külön nyomtatványon lehet.

Az alábbi táblázatokban megtekinthető az egyes modul ill. fakultációs csoportokat vezető tanárok neve. (Ez az adat csak tájékoztató jellegű, esetleges változás esetén sem lehetséges a leadott jelentkezés módosítása.)

9-10. évfolyam

Modul / fakt választás

11. évfolyam

11. évfolyam

12. évfolyam

12. évfolyam