Jouw toekomst start
hier en nu!

Welkom op kies.sab.school

Beste leerling van het tweede jaar
Beste ouder

Welkom op kies.sab.school! Een website die we speciaal voor jullie hebben ontwikkeld om jullie zo goed mogelijk te kunnen informeren over het vernieuw(en)de studieaanbod in het derde jaar en de werking van onze school!

In deze corona-tijden mogen we jullie immers niet op onze school ontvangen. Neem echt even de tijd om deze website te ontdekken! Kom alles te weten over het vernieuwde studieaanbod op deze pagina. Wil je graag meer weten over onze leerlingenbegeleiding? Mevrouw Packlé, onze leerlingendirecteur vertelt je er hier alles over.

Blijf je toch nog met enkele vragen zitten? Geen probleem, antwoorden op de meest gestelde vragen vind je in de FAQ.
O
p 29 april organiseren we bovendien een online informatieavond waar je terecht kan met specifieke vragen zowel over bepaalde studierichtingen, leerlingenbegeleiding of eerder algemene vragen voor de directie.

Je kan je alvast aanmelden voor de informatieavond via deze pagina. Indien je liever hebt dat we je vraag via mail/telefoon beantwoorden, dan kan je dat gewoon vermelden op het inschrijvingsformulier dat je vindt op de pagina over de online informatieavond.

Inschrijven voor het schooljaar 2021-2022 kan je vanaf 29 april via deze link!

Alvast bedankt voor je interesse en heel veel succes toegewenst!