Sis illes. Sis parelles. I el preu de tenir un fill.

Descobreix la cara més fosca del paradís.

#Farishta1993


Sis famílies viuen aïllades a un arxipèlag de la Polinèsia.

La Farishta hi arriba per treballar-hi. Però començarà a veure que hi ha coses que grinyolen...

«El preu del paradís és el silenci. Si la companyia manté un secretisme blindat pel que fa a les seves accions, no pot ser tan fàcil renunciar-hi i tornar al món real. Deuen assegurar-se d’alguna manera que no revelaràs res. Que no tornaràs a parlar.»

MARC PASTOR

És criminòleg i un explorador culturalment dispers. Va traçar el perfil criminal de la vampira de Barcelona a La mala dona amb la qual va guanyar el I Premi Crims de Tinta de novel·la negra. I va consolidar-se davant la crítica i els lectors amb Bioko. Ha publicat relats en diverses antologies, i, tot i que es poden llegir per separat, les seves ficcions es complementen i conformen un univers propi i únic. La seva obra ha estat traduïda a una dotzena d’idiomes, entre els quals hi ha l’anglès, l’alemany, el coreà, el turc, el txec o l’hongarès.La seva obra ha estat traduïda a l'anglès, l'alemany, l'italià, el francès i el txec, entre d'altres.

La novel·la està situada als anys noranta i dos dels personatges principals, la Farishta i en Manse es passen el dia comentant els seus gustos musicals. Aquí podeu fer un tast de la banda sonora de Farishta.

Autor del tema musical: Xavi Serrano - Palance


ALTRES LLIBRES DE L'AUTOR