Descobreix la nova novel·la de Daniel Arbós

No tenim clar que l'aigua de mar sigui la millor solució per trobar l'equilibri.

El que et podem assegurar és que AMB L'AIGUA AL COLL de Daniel Arbós experimentaràs una gran dosi de felicitat provocada per un humor àcid que t'equilibrarà els xacres.

LA NOVEL·LA QUE T'EQUILIBRARÀ ELS XACRES

Després d’anys sense veure’s, el Dídac, el Toni i l’Aurembiaix es retroben per visitar la masia que aquesta darrera ha convertit en un centre de teràpies alternatives. El Dídac, executiu agressiu a l’atur, decideix quedar-s’hi i ajudar-la. Allà descobreix que hi ha persones que creuen que beure un parell de gots d’aigua de mar al dia és molt sa, i convenç el Toni, biòleg marí, perquè els proporcioni aigua marina i comencin un negoci. A mesura que la iniciativa prospera i l’aigua de mar es popularitza, comencen els conflictes entre tots tres i també amb altres xarlatans que veuen perillar el seu petit imperi de lucratives enganyifes.


COMPRA EL LLIBRE EN PAPER.

COMPRA EL LLIBRE EN DIGITAL.

QUÈ N'HAN DIT ELS MITJANS?

. Versió RAC1 http://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/1bf54859-2d5b-43cf-8616-6394f4e3612e

. El Periódico de Catalunya - Una sàtira contra la pseudomedicina http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/oci-i-cultura/daniel-arbos-novella-satira-pseudomedicina-6103480

. Fem Girona. Jordi Gispert de la Llibreria 22 recomana Amb l'aigua al coll http://femgirona.cat/gironaara/mas-alla-del-invierno-amb-laigua-al-coll-i-nazis-a-barcelona/«Hi ha persones que, vés a saber per què, amb la realitat no en tenen prou, necessiten creure en fenòmens estranys. Si noranta-nou de cada cent metges defensen una cosa, sempre trobaràs algú que es refiarà del número cent, que pensarà que aquell és l’escollit, que té una informació secreta que els altres noranta-nou ignoren, i no el convenceràs del contrari.»

Daniel Arbós

(Barcelona, 1976). Llicenciat en biologia, es dedica professionalment al periodisme i a la comunicació científica. Col·labora amb el programa de ràdio Versió RAC1 i el diari Ara. També és codirector i copresentador del programa radiofònic de divulgació científica i humor Pa ciència, la nostra (www.paciencialanostra.com), premi Ràdio Associació de Catalunya al millor programa de ràdio local l’any 2012. És coautor del llibre Pa ciència, la nostra i autor de la novel·la Deu top-models i una boja que parla sola.

Fotografia ©Anna Casadó