eSport

Brænder du for at prøve kræfter med e-sport? Så har du muligheden for at prøve kræfter med CS:GO eller League of Legends, samtidig med at du får kendskab til uddannelsesmulighederne på Syddansk Erhvervsskole (SDE). På valgfaget kommer I til at træne CS:GO eller League of Legends i SDEs e-sport lokale, hvor I skal arbejde med opsætninger og taktikker. I får mulighed for at styrke jeres evner inden for socialt samspil, når I skal udvikle jer som hold. Vi kommer til spille mini-turneringer mod hinanden frem mod afslutningen af valgfaget, hvor I skal spille en turnering mod et udefrakommende e-sporthold.


Samtidig bliver I klogere på hvilke uddannelsesmuligheder SDE kan tilbyde jer. I får blandt andet mulighed for at opleve studiemiljøerne for 10. klasse, frisørskolen, mediegrafiker og datatekniker.


VIGTIGT: For at deltage på holdet, skal du have dine forældres eller værges skriftlige samtykke til at spille CS:GO, fordi det er aldersrangeret til 18 år. Du skal desuden eje spillet CS:GO. SDE stiller et e-sport setup til rådighed, så du skal ikke have din egen computer med.


Undervisere: og Jesper Iversen (SDE)