Milieucommunicatie Aperam Genk

Informatie

Contact

FAQ

Welkom!

Welkom op de milieuwebsite van Aperam Genk.

Via deze website willen we alle belanghebbenden en geïnteresseerden op de hoogte houden over milieugerelateerde informatie van Aperam Genk.

Aperam Genk, voor velen nog steeds bekend onder de vroegere naam ALZ (Allegheny-Longdoz), is het roestvast staalbedrijf gelegen op het industrieterrein Genk-Zuid.

Na het verdwijnen van het Ford fabriek werd Aperam Genk één van de grootste werkgevers in de regio.

Als topbedrijf binnen één van de leidinggevende roestvast staalbedrijven in de wereld streeft Aperam ernaar om deze rol op een duurzame manier in te vullen, om vandaag te werken aan de toekomst van morgen.

Roestvast staal produceren is een complex proces dat we in Genk goed onder de knie hebben, maar welk we dagelijks verder proberen te verbeteren. Op die manier streven we ernaar om de beste kwaliteit en service aan onze klanten te leveren. Duurzaam ondernemen gaat echter nog verder dan produceren, kwaliteit maken en klantenservice verlenen. Duurzaam ondernemen impliceert een bijkomend streven naar uitmuntendheid in veiligheid, gezondheid en milieu, voor het welzijn van de werknemers en de omgeving.

Aperam Genk is een duurzame onderneming. Laat ons toe u mee te nemen in onze wereld, in onze producten en processen. Wij willen U tonen waar we voor staan en welke onze waarden zijn. Kijk mee over de muur, zodat we vanaf morgen geen onbekenden meer zijn en elkaar beter begrijpen.

Laat ons duurzaam samenwerken aan "Made for life", aan een gezamenlijke toekomst voor roestvast staal in Genk.