Kultur rum


Kultur rum er mange ting - men ofte rum til reflektion. Vi har gennem tiden lavet mange forskellige rum med ro, harmoni og nærvær. Det kan også være rum til fælles sportslig udfoldelse. Klik på billederne og se mere. Ønskes yderligere information - kontakt Morten Sonnenborg på 2963 4433 eller mso@anneks.org


Tegnestuen står bag vikinge museet ved Trelleborg - ringborgen. Det enkelt hus som tager imod med tre skibe vendt på hovedet. Vor nu pensionerede dygtige arkitekt maa. Hans Bennedsen (startede på tegnestuen i 1972) står bag denne flottte bygning.

Diakoniens hus i Klosterhaven

Vi vender tilbage med spændende nyt om denne opgave snarest.

aNNeKS aps har istandsat den gamle bygning på Guldaldergaard, som er et internationalt forskningscenter for keramik - beliggende i Skelskør. Vi har indrettet gæsteværelser under taget til de gæstende forskere og kunstnere. Et meget skønt og finurligt sted.

Slagelse Teater

Efter af arkitektfirmaet Form aps gik konkurs overtog tegnestuen den endelige del af projektet med renoveringen af Slagelse Teater. Rambøll stod for projektledelsen - og vi sprang ind i projektet cirka midt i. Specielt selve salen manglede meget. Vi er stolte af at vi kom godt i mål med de oprindelige tanker.

Et forsamlingshus lige ned til Sorø Sø beliggende i skoven omkring. Vi har været så heldige at få lov at formgive Parnas forsamlingshus.

Kulturhuset Rosenkildevej til folk med svære handicap

I en gammel nedlagt varmecentral ombyggede vi de flotte høje rum til et kulturhus for Rosenkildevej området. Et bofællesskab for folk med svære handicap. Kulturhuset rummer plads til koncerter, kreative værksteder til malerier, skulpturer etc. og musik øvelokaler. Et spændende sted med masser af liv.

Sportshal i tilknytning til Slagelse Gymnasium

I forbindelse med til- og ombygningerne af Slagelse Gymnasium byggede gymnasiet og kommunen er fælles hal med plads til en håndboldbane og omklædning. Både til brug i undervisningen - men lige så meget til glæde for byens borgere om aftenen.

Rundbuehallen i Sorø

Vi har renoveret taget og loftet i den gamle Rundbuehal i Sorø. En følsom og flot gammel badminton hal, hvor vi har bevaret sjælen i hallens loft og udseende.


Slagelse Svømmehal

Tegnestuen er gammel - og vi er stolte over at kunne fortælle af Slagelse Svømmehal har tegnestuen faktisk stået bag helt tilbage i 1972. Vor arkitekt maa. Hans Bennedsen, som gik på pension i år 2o12, stod bag. De enkle linjer står stadig utrolig flotte - og fortjener at blive studeret.