Erhvervs- & kontorrum


Her er vores rumligheder omkring erhverv. Både kontorer, bilhuse, butikker etc. Klik på billederne og se mere. Ønskes yderligere information - kontakt Morten Sonnenborg på 2963 4433 eller mso@anneks.org


Ombygning af hovedkontoret for FoB - Fællesorganisationens Boligforeing Vestsjælland beliggende i Slagelse. Kontoret trængte til nye rammer.

London ICRT hovedkontor

Nyt kontor til den internationale organisation af det danske TÆNK. Vi har lavet et kontor med skandinavisk touch - og indført hjemlig minimalisme.

Westrup a/s hovedkontor har vi ombygget fra en kedelig 197o'er bygning med tilhørende inventar - til en moderne åben og nichefyldt sted.

"Der hvor den lige linje slår et knæk - er der man oplever den bedst" (citat den norske arkitket Sverre Fehn) - Vor butiksarkade på den gamle kirkesti i Slagelse Midtby er formet som en svungen linje. Folk bevæger sig igennem og får en oplevelse. Vi vandt en arkitekturpris for dette byggeri i år 2oo9.

Vi har udformet et rigt indre sundhedshus i en træt 198o'er kontorbygning i Slagelse overfor hospitalet. Det udvendigt måtte vi ikke pille ved - men vi har endevendt det indre. Og skabt en stor spændende kontrast.

En gammel industribygning er kommet til ære og værdighed som kontor hos Frese a/s. Vi fandt disse vidunderlige shed ovenlys - og dem har vi fået frem i alle kontorer. Vi har formgivet ventilationskassen i rummet så dagslyset kan dale blødt ned i rummet. Sikke et tilskud.

Et bilhus som har dannet skole for Toyota's bilhuse. En stor halvcirkel som vender ud mod rundkørslen mod motorvejen. Glasfacaden går op forbi taget, så det ser ud som om taget er ultra tyndt og elegant.

I samarbejde med Exners tegnestue har vi stået for opførslen af Sydbanks kontor i Slagelse. En virkelig flot bygning med masser af ro og nicher.

Toyota Gl. Køge Landevej

Beliggende ud til Gammel Køge landevej i Hvidovre har vi tegnet en Thors hammer formet Toyota Bilhus.

Vi har tilbygget en værelsesfløj, istandsat og udvidet svømmehallen samt udvidet restauranten på dette skønne sted i kanten af skoven ned til Noret i Korsør.

Tandlæge klinik Kordilgade i Kalundborg

Ovenpå Bahne butikken i Kordilgade i Kalundborg har vi tegnet en tandlægeklinik på 1. sal og skiftet hele facaden. Bygningen er et ikonisk 196o'er byggeri meget velproportioneret. Det har vi genskabt i opgraderingen af bygningen, så vi ikke ødelægger den flotte og fine arkitektur.

Jernbanegade 5 - en del af butikscentret City 3

Som en udbygning på butikscentret City 3 beliggende i Slagelse midtby har tegnestuen slået stregerne til denne del. En enkel facade som nyfortolker centrets arkitektur fra omkring 198o'erne. På første salen indrettede vi Fitness center.

Kings & Queens Galleriet

I forbindelse med Galleriets ombygning stod vi for bygningsarbejderne i forbindelse med tøjbutikken "Kings and Queens". En kræveende omgang da vi måtte fjerne en gammel bankboks med 75 cm tykke betonmure fyldt med armeringsjern - og det tog nedrivnings folkene 3 uger at få den væk.

H & M Galleriet

H & M har vi tegnet i Galleriet. En kæmpe butik i flere etager. Vi måtte udgrave kælderen for at opnå de næsten 2ooo kvm. Et voldsomt besværligt forløb at understøtte hele bygningen, samtidig med at der blev gravet ud underneden.

Bahne Galleriet

Den første Bahne butik lå i Galleriets modsatte side. vi hjalp med at flytte denne butik over på den anden side - så H & M kunne få sine mange kvm. En lækker og indbydende butik fik vi skabt.

Toyota Kalundborg

Vi har netop i år 2o21 tegnet en tagudskiftning og ny indgang til Toyota Kalundborg - og venter kun på byggetilladelsen. Det bliver et flot hus med sort tag, trælameller ved indgangen og kviste, når vi er færdige.

Schultz Automobiler

En tilbygning med mere udstillingslokale har vi tegnet til Schultz Automobiler i år 2o18.

PM Olsens bilhus

En halvcirkel formet bygning med udstilling til biler og et værksted bagved. Huset vandt vi den lokale arkitekturpris i Slagelse Kommune tilbage i år 2oo3. Et atypiskt bilhus som optager rundkørslen foran med sin egen organiske form.