Om Coronavirussen samt få hjælp til at indrette din hjemmearbejdsplads

Scroll down

V


Coronavirussen, opgaver og kontoret |

Coronavirussen har lagt verden ned. Og det gælder om at passe på hinanden. Tegnestuen arbejder hjemmefra i den kommende periode, så vi netop passer på hinanden. Det samme gælder ved byggemøder, bygherremøder etc. som vi holder digitalt via Skype eller lign. og ikke mødes fysisk. Vi arbejder egentlig som vi plejer, da meget af vort arbejde normalt også er ved skrivebordet - vore projekter går ikke i stå. Og vi kan sagtens tegne på dit projekt lige nu. Så sidder du og keder dig - og vil gerne videre med en drøm mens vi venter - så ring 2963 4433 - så mødes vi på Skype og snakker det igennem.Hjælp til indretning af Hjemmearbejdsplads |

Hvor lang tid mon det varer ? En af vennerne spurgte om vi ikke hjælper med at indrette hjemmearbejdspladsen. Skal vi sidde der længe - er det måske en god ide at lave en niche etc. så man kan sidde i fred og ro ? Ring til os 2963 4433 eller skriv til mso@anneks.org - så hjælper vi jer med at indrette en ordentlig hjemmearbejdsplads.


Rosengade 6C | 42oo Slagelse

(Baghus beliggende i en skøn indre gård tæt på Skt. Mikkels kirke - indgang gennem den flotte egetræs port fra Rosengade tæt på Vivaldi restauranten)

samt

Smallegade 43B | 2ooo Frederiksberg

(Centralt placeret på Smallegade tæt på Fasanvej Metrostation og Frederiksberg Rådhus i en tidligere butik)


Hovednummer telefon | +45 2963 4433

@-mail | anneks@anneks.org eller mso@anneks.org

Rosengade 6C, Slagelse

Vort fine kontor i Slagelse - et anneks til aNNeKS aps. En skøn baggård lige bagved Skt. Mikkels Kirke i Slagelse midtby. Vi sidder her sammen med MG Rådgivende Ingeniører aps og vi har stor glæde af hinanden i hverdagen.

Smallegade 43B, Frederiksberg

En tidligere butik midt på Smallegade, hvor vi sidder sammen med Ahlblad arkitekter og ingeniører aps. Et skønt kontor fællesskab.