Speeltuin Kloosterveen

Zin om naar buiten te gaan?

Lekker naar buiten, rennen door het gras, water pompen uit de sloot, spelen, klimmen, schommelen en nieuwe vriendjes en vriendinnetjes ontmoeten. Klinkt heerlijk toch?

In januari 2019 startten we het project 'Speeltuin Kloosterveen', omdat er in de wijk nog geen grote speeltuin is. Uit onderzoek bleek toen dat er zo'n 500 geinteresseerden waren. Inmiddels zijn er gesprekken geweest met Mijn Buurt Assen, en de eerste stappen zijn gezet voor een te gekke speeltuin!

Locatie recreatiegebied Zeijerveld

In de eerste week van juni is er een 'go' gegeven op een grote speeltuin in Kloosterveen. De locatie is bekend, en er is een werkgroep samengesteld die de kar zal trekken. Recreatiegebied Zeijerveld is de aangewezen locatie voor de speeltuin. Deze locatie is bedoeld voor recreatie, dus deze speeltuin sluit daar perfect bij aan. We zitten tegenover FC Assen, bij de skatebaan en natuurspeelplaats.

Financiering

Mijn Buurt Assen heeft gekeken naar de budgetten vanuit de gemeente. De eerste €25.000,- wordt verzorgd door hen. Echter, met dit bedrag zijn we er nog niet, want een speeltuin (en de certificering en het onderhoud) kost veel geld. We kijken naar subsidies, sponsors en crowdfunding onder bewoners van Kloosterveen. Wil je bijdragen aan de speeltuin? Top! Lees dan gauw verder op de pagina over crowdfunding (voor bewoners) of sponsoring (voor bedrijven).

Doneren!

Wil jij een donatie doen voor een speeltuin waar onze hele wijk plezier van heeft? Klik op één van onderstaande opties.

De werkgroep Speeltuin Kloosterveen bestaat uit Mijn Buurt Assen en vier enthousiaste bewoners (Danielle, Anouk, Mark en Wendy). Wil je ons helpen de speeltuin te realiseren? Doneer dan jouw bijdrage! Wil je je ideeën kwijt? Mail dan naar wendy@animatiewerk.nl.