Amusa kulttuuritori


Amusa Kulttuuritori Uudistuu

Amusa Kulttuuritori on ollut jo yli kymmenen vuoden ajan Suomen kattavin luovien alojen sekä kulttuurin harrastajien ja ammattilaisten verkkopalvelu. Meitä on ajanut - ja ajaa - aito intohimo parantaa taiteen alojen näkyvyyttä ja löydettävyyttä sekä kulttuuripalveluiden käyttöä Suomessa.


Niin muuttuu maailma, Eskoseni.

Ja niin muuttuu myös Amusa Kulttuuritori. Avaamme helmikuussa 2019 uuden Amusan. Keskitymme jatkossa olemaan Suomen kattavin kulttuurin verkkomedia Amusa.fi, joka julkaisee kulttuurin, taiteen ja hyvinvoinnin uutisia kaupungeista, kylistä, läheltä ja kaukaa. Kaikkialta Suomesta.

Kiitoksia, että olet ollut mukana Amusan matkassa tähän asti ja toivomme sinun olevan kanssamme myös jatkossa!

Uusi Amusa.fi on Suomen kattavin kulttuurin verkkomedia


Haluatko tietää ensimmäisenä?

Täytä oheinen lomake, niin lähetämme sinulle heti ensimmäisten joukossa tietoa uuden Amusan avauksesta. Saat meiltä korkeintaan neljä sähköpostia, tietojasi ei luovuteta eikä myydä ulkopuolisille, eikä tietoja käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen kuin näiden sähköpostien lähettämiseen.
Kirjallisuus, Kuvataide, Lasten- ja nuortenkulttuuri, Media, Kädentaitajat ja muotoilu, Näyttämötaide, Sirkus, Musiikki, Tanssitaide, Valo-, video- ja elokuvataide

Lisätietoja

Amusa Suomi Oy

Graanintie 5

50190 Mikkeli

info@amusa.fi

http://www.amusa.fi/

Toimitusjohtaja, Marja Jähi-Salo, 0400 933 609, marja.jahi-salo@amusa.fi
Y-Tunnus: 2131972-3, Verkkolaskuosoite/OVT-tunnus: 003721319723, Verkkolaskuoperaattori: 003721291126 (Maventa)