Målvakt

Ja, det här låter såklart lite svajigt. Men det är helt odramatiskt. Det handlar om att se till att ditt Google Analytics-konto har någon form av målspårning, och en massa andra hygienfaktorer som gör att kvalitén på datan som Google Analytics samlar in är så hög som möjligt.

Finns i fyra storlekar:

Small 3995:-

Du vet vad det är du vill mäta, jag implementerar målet i Google Analytics och levererar instruktioner för eventuell tredje part om förändringar skulle behövas någon annanstans.

Medium 8995:-

Som small, men här passar jag även på att se över så att kopplingar mot search console, adwords, sitesök + en massa annat funkar som det ska - allt det där krafset som ingen någonsin riktigt verkar vara ansvarig för.

Large 19.995:-

Du kanske sitter på gamla analytics-taggar? Det är lugnt. Vi migrerar i lugn och ro allting till Universal, implementerar via Tag Manager och ser till att du är ägare och admin av alla viktiga konton. Sen gör vi allt som ingår i small och medium.

Extra allt med lök! 29.995:-

Du kanske inte ens har analytics? Du kanske inte ens vet varför du skall ha analytics? Du kanske inte ens vet hur och vad du ska mäta?

Innan vi börjar med allt ovanstående tar vi oss en ordentlig funderare i workshopform kring vad det är som definierar framgång på webben för dig. Jag kommer till dig/er, vi sätter oss runt ett bord i ett dåligt ventilerat rum och går inte därifrån förrän vi har svar på alla viktiga frågor.