Tjänster

En lista på alla tjänster jag tillhandahåller för närvarande.

Konkurrentanalys

Vad skulle du tjänat om du haft dina konkurrenters trafik? Vilka källor fokuserar de på, och vad är deras strategier? Finns det någon "blue ocean"? Denna rapporten borde vara obligatorisk innan du fattar beslut om något som rör digital strategi, och de som tagit del av den tidigare tappar lätt hakan när de får se hur verkligheten ser ut. LÄS MER OCH BESTÄLL

Digital Mystery Shopper

Hur upplever dina användare dina konverteringflöden? Vad finns det för hinder på vägen? Denna rapporten identifierar allt detta utifrån en användares perspektiv, baserat på analyticsdata och omfattande onpage-analys. Det hela avslutas med en lista på konkreta förbättringsåtgärder för att komma till rot med problemen. En blandning av sött och salt. LÄS MER OCH BESTÄLL

Proaktivitet på Kran

Den här rapporten är ett svar på den fråga jag fått kanske flest gånger. "Om vi bara ska göra en sak, vad ska vi göra då?". Genom att identifiera var de största avvikelserna finns, kan jag identifiera var den största förbättringspotentialen finns, och resultatet är en kort brief till antingen dig eller din samarbetspartner på en åtgärd som enligt mina modeller har störst möjlighet att påverka ditt resultat.

Proaktivitet på kran, helt enkelt.

Målvakt

Du har väl målspårning aktiverat i Analytics? ...Inte? Det är helt ok. Vi fixar det. Och ser över hur analyticskontot mår. Eller tar ett ordentligt omtag.

Kommer snart - Digital Persona

Ungefär 50% av den digitala mystery shoppern. Utifrån tillgängliga demografiska faktorer som finns tillgängliga i analytics, målar jag ett personporträtt som ni sedan kan använda som underlag i briefer för externkommunikation. Eller om man bara "vill ta på sig kundhatten" för en dag.

Kommer snart - The Wolf

Ibland kanske det inte blir som man tänkt sig. Men kanske hade de bästa av intentioner, men så blev det bara pannkaka. Då behövs det ibland någon som kavlar upp ärmarna och pekar med hela handen. Det är kanske inte trevligt. Men ibland den enda utvägen.