Qui som?

Aquesta associació neix amb l'objectiu principal de ser un punt d'unió, de comunicació i d'intercanvi entre totes i tots els que treballem en el món de l'ensenyament musical a les escoles i els instituts de Catalunya. L'Associació es crea després de rebre el suport de més de cent enquestes d'arreu de Catalunya a les I Jornades de Pedagogia Musical de Girona (novembre de 2001). L'assemblea fundacional es va celebrar a Girona el 18 de maig de 2002. Avui ja hi som més de 600 socis i sòcies!Esperem que al nostre site hi trobeu alguna cosa que us pugui fer servei i que al mateix sigui el vostre espai per a participar activament donant opinions, compartint materials o presentant novetats i experiències.

Per tal que l'AEMCAT sigui representativa necessitarem ser molts associats i associades. Serà llavors quan el volum d'informació que moguem serà considerable. Segur que tots tenim coses per compartir. D'altra banda quan coneguem millor les necessitats ensenyants de música de Catalunya, ens hauran d'admetre, com associació, a conversar directament amb l'administració. Aquest és un altre dels objectius de l'AEMCAT.

Per tot això i moltes coses més, us convidem a associar-vos. El primer avantatge que tindreu els socis, és que formareu part d'una llista de correu on entrareu en contacte amb la resta d'associats i on podrem debatre, conversar o intercanviar experiències i materials… Podreu també participar a les comissions de treball i col·laborar en en contingut WEB. D'altra banda tindreu informació detallada de les activitats i convocatòries que entre tots els socis podem recollir. Per què fer-se socis o sòcies? - Per ser més representatius i tenir més força davant l’administració. - Per tenir accés a una part restringida del sites amb documentació d’utilitat. - Per poder tenir un important descompte a la matrícula de l’escola d’estiu i a d'altres activitats de formació que organitzem. - Per rebre i enviar missatges a la llista de correu.

El contingut de l'AEMCAT ha d'anar creixent en qualitat i quantitat gràcies a les aportacions dels socis.

Us hi esperem a totes i a tots!

GRÀCIES PER LA VOSTRA VISITA