https://lh3.googleusercontent.com/8MZhjLUv98sX_L9sfMYe_8I2H7XYF0ufmiNg0RMQrvjNS9jy1EBP5d5pe-hxMT6XA1DQU822C8GPcxPe3zGQAifDVxosbu1ldDeZ47T_fpot8G5zc_cAYB7PorhwBpMNXUUu80AB0w

Som l'AEMCAT, l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya, i aquest és el nostre espai a internet pensat per a posar-vos al dia de les nostres activitats. Al mapa hi teniu un resum de l'origen geogràfic dels nostres associats i associades (clica'l per a engrandir-lo). Aquest nou mapa inclou els 620 associats i associades que actualment formem part de l'AEMCAT. Si ens voleu conèixer millor, cliqueu a la pestanya qui som? Just aquí a sota de la informació més urgent. Hi podreu trobar l'agenda d'activitats de l'AEMCAT a la columna de l'esquerra i unes quantes novetats i nous materials a la dreta. Podeu enviar-nos suggeriments o consultar problemes d'accés als espais restringits o a la llista de correu per mail a moderador@aemcat.cat indicant sempre el tema.

ASSEMBLEA 2019 corresponent a l'exercici 2018.

Avui 26 de gener estem celebrant l'Assemblea General Ordinària als Serveis Educatius de l'Alt Empordà a Figueres a partir de les 11:30 del matí

Assemblea 2018

PREMIS AEMCAT 2018

Cliqueu el cartell i accediu a les bases. Moltes novetats!


ESCOLA D'ESTIU 2018 (clica el cartell per accedir al lloc web)

AVALUACIÓ OBLIGATÒRIA

Per tal d'accedir a la certificació de l'activitat cal que ompliu aquests dos qüestionaris de valoració a partir del divendres dia 6 de juny i fins el divendres dia 13.

La creativitat aquesta edició ens tenyeix de groc. Volem homenatjar tots els creadors i creadores que no poden expressar-se musicalment, que estan sota pressió per la seva obra i tots i totes els que han perdut la llibertat per les seves idees.

Com cada any l'AEMCAT us ha preparat l'Escola d'Estiu d'Educació Musical amb el títol "CreaMUS". Enguany la farem a Salou, a l'Institut Jaume I, del 3 al 6 de juliol. El programa és molt atractiu i com sempre arriscat amb nous formadors d'arreu del món. Allotjament en pensió completa als hotels "California Palace" **** i "California Garden" *** en habitació doble o triple.

XARXA MUSICAL.CAT

Us presentem aquesta activitat adreçada a Primària, ESO i Batxillerat que organitzarem amb Amics de la Unesco i Xarxa Musical.Cat. Aviat tindreu tota la informació.

FORMACIÓ MÈTODE SSM AL CÀNTUT 2018

L'AEMCAT participa en la organització de la formació del mètode d'en Santi Serratosa al Càntut 2018. Cliqueuel logotip per accedir a la pàgina amb tota la informació (inscripcions només per a la llista d'espera).

CANVIEM DE DOMINI

A partir d'ara l'AEMCAT respon al domini aemcat.cat. Els correus de contacte i la llista de correu han canviat:

- El correu general és ara aemcat@aemcat.cat

- La gestió de socis a socis@aemcat.cat

- La gestio de llista i repositori a moderador@aemcat.cat.

- La nova llista de correu serà a llista@aemcat.cat

DOCUMENT DE COMPETÈNCIES DE L'ÀMBIT ARTÍSTIC

Ja hi tornem a ser, és a punt de començar un nou curs amb un currículum renovat per treballar i amb "feina extra" a les escoles i instituts, us sona? Si cliqueu a la portada podreu accedir a la documentació.

GRÀCIES LLUÍS

En Lluís, inspirador, gestor del color i de la forma, escultor de les idees. Com per art de màgia en Lluís ens entenia i ens feia d'una idea, sovint molt poc centrada i sempre amb pressa, un disseny. En Lluís va generar quasi del no res la nostra imatge: la corxera amb la "ç", els programes i els cartells i el disseny de la cantata. En Lluís va ser un membre més de la "Junta Extesa" i va participar de moltes de les activitats de l'AEMCAT.

Però avui en Lluís, en paraules de l'Anna, la seva dona, torna ser pols d'estrelles.

Que el cosmos t'aculli i que la matèria esdevingui nova matèria.

Gràcies!

Et trobarem a faltar...

AEMCAT: Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya.


Us enviem l'enllaç a la pàgina de publicacions de País de Xauxa. En Jaume Moreno ens envia aquest enllaç.

http://www.paisdexauxa.com/editorial/

12a ESCOLA D'ESTIU TREMP 2017

TREBALL COMÚ: Juguem a fer una pel·lícula?


EL VÍDEO DEL TALLER COMÚ PER PERCUSSIÓ CORPORAL ES FA VIRAL A LA XARXA

El vídeo del taller que va fer en Santi Serratosa a l'Escola d'Estiu de l'AEMCAT a Cardedeu ha aparegut a les llistes dels més reproduïts, als informatius de TV3 i el 3/24, Movistar TV, Nació Digital i altres diaris digitals, i a les xarxes socials amb centenars de milers de visualitzacions. No us el perdeu (al final hi ha els tutorials que han fet el mateix Santi i la Mariona Castells). D'altra banda trobareu altres vídeos de les nostres activitats al mateix canal.

Els guanyadors dels premis d'aquesta edició han estat:

- Cantarella, en la categoria de projectes.

- Noè Rivas, en la categoria de trajectòria professional.

L'acte de lliurament dels guardons es farà al Museu del Joguet de Figueres el proper dia 19 de febrer a les 12 del migdia. Hi haurà una actuació musical i també es servirà un petit refrigeri. Hi sou tots i totes convidats. Felicitats als guanyadors i les guanyadores!

Al mateix local es celebrarà a les 10 del matí l'Assemblea Anual Ordinària de l'Associació.