https://lh3.googleusercontent.com/8MZhjLUv98sX_L9sfMYe_8I2H7XYF0ufmiNg0RMQrvjNS9jy1EBP5d5pe-hxMT6XA1DQU822C8GPcxPe3zGQAifDVxosbu1ldDeZ47T_fpot8G5zc_cAYB7PorhwBpMNXUUu80AB0w

Som l'AEMCAT, l'Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya, i aquest és el nostre espai a internet pensat per a posar-vos al dia de les nostres activitats. Al mapa hi teniu un resum de l'origen geogràfic dels nostres associats i associades (clica'l per a engrandir-lo). Aquest nou mapa inclou els 620 associats i associades que actualment formem part de l'AEMCAT. Si ens voleu conèixer millor, cliqueu a la pestanya qui som? Just aquí a sota de la informació més urgent. Hi podreu trobar l'agenda d'activitats de l'AEMCAT a la columna de l'esquerra i unes quantes novetats i nous materials a la dreta. Podeu enviar-nos suggeriments o consultar problemes d'accés als espais restringits o a la llista de correu per mail a moderador@aemcat.cat indicant sempre el tema.

El curs, que té una durada total de 20 hores, tindrà lloc els dissabtes 12, 19 i 26 d'octubre i dissabte 16 de novembre, en horari de matins, a la Sala Galà de Cassà de la Selva (Girona), i finalitzarà amb una mostra del treball realitzat en el festival Càntut, que tindrà lloc del 15 al 17 de novembre. Té un cost de 35 € per als socis de l’AEMCAT (65 € pels no socis) i està reconegut pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Clica i llegeix tota la informació aquí

Ja s'ha acabat la 14a Escola d'Estiu de l'AEMCAT a Figueres.

Resum i actuació del gran taller. Recordeu que els participants i les participants tindreu accés als materials fins el dia 1 de setembre, els associats i associades els trobareu amb el material de les altres edicions a l'àrea restringida.

4a EDICIÓ DELS PREMIS AEMCAT

Premi al projecte "Calaix de músic". Antoni Miralpeix.

Premi a la trajectòria Esther Bonal

Nota de premsa amb els veredictes

TALLER MIRABOLANCIAS

Vídeo de l'activitat final del gran taller de l'EE 2018. Us fem arribar aquesta versió que hem elaborat nosaltres. Tan aviat com ens arribi el del formador us el compartirem.


ASSEMBLEA 2019 corresponent a l'exercici 2018.

Avui 26 de gener estem celebrant l'Assemblea General Ordinària als Serveis Educatius de l'Alt Empordà a Figueres a partir de les 11:30 del matí

Assemblea 2018

ASSEMBLEA 2019 corresponent a l'exercici 2019.

Avui dissabte dia 14 de desembre hem celebrat l'Assemblea General Ordinària als Serveis Educatius de l'Alt Empordà a Figueres a partir de les 11:30 del matí

Assemblea 2019

ESCOLA D'ESTIU 2018 (clica el cartell per accedir al lloc web)

AVALUACIÓ OBLIGATÒRIA

Per tal d'accedir a la certificació de l'activitat cal que ompliu aquests dos qüestionaris de valoració a partir del divendres dia 6 de juny i fins el divendres dia 13.

La creativitat aquesta edició ens tenyeix de groc. Volem homenatjar tots els creadors i creadores que no poden expressar-se musicalment, que estan sota pressió per la seva obra i tots i totes els que han perdut la llibertat per les seves idees.

Com cada any l'AEMCAT us ha preparat l'Escola d'Estiu d'Educació Musical amb el títol "CreaMUS". Enguany la farem a Salou, a l'Institut Jaume I, del 3 al 6 de juliol. El programa és molt atractiu i com sempre arriscat amb nous formadors d'arreu del món. Allotjament en pensió completa als hotels "California Palace" **** i "California Garden" *** en habitació doble o triple.

GRÀCIES LLUÍS

En Lluís, inspirador, gestor del color i de la forma, escultor de les idees. Com per art de màgia en Lluís ens entenia i ens feia d'una idea, sovint molt poc centrada i sempre amb pressa, un disseny. En Lluís va generar quasi del no res la nostra imatge: la corxera amb la "ç", els programes i els cartells i el disseny de la cantata. En Lluís va ser un membre més de la "Junta Extesa" i va participar de moltes de les activitats de l'AEMCAT.

Però avui en Lluís, en paraules de l'Anna, la seva dona, torna ser pols d'estrelles.

Que el cosmos t'aculli i que la matèria esdevingui nova matèria.

Gràcies!

Et trobarem a faltar...

AEMCAT: Associació d'Ensenyants de Música de Catalunya.
FORMACIÓ XARXA MUSICAL: GRUP DE GIRONA

FORMACIÓ CÀNTUT AEMCAT

XARXA MUSICAL.CAT

Us presentem aquesta activitat adreçada a Primària, ESO i Batxillerat que organitzarem amb Amics de la Unesco i Xarxa Musical.Cat. Aviat tindreu tota la informació.

FORMACIÓ MÈTODE SSM AL CÀNTUT 2018

L'AEMCAT participa en la organització de la formació del mètode d'en Santi Serratosa al Càntut 2018. Cliqueuel logotip per accedir a la pàgina amb tota la informació (inscripcions només per a la llista d'espera).

CANVIEM DE DOMINI

A partir d'ara l'AEMCAT respon al domini aemcat.cat. Els correus de contacte i la llista de correu han canviat:

- El correu general és ara aemcat@aemcat.cat

- La gestió de socis a socis@aemcat.cat

- La gestio de llista i repositori a moderador@aemcat.cat.

- La nova llista de correu serà a llista@aemcat.cat

DOCUMENT DE COMPETÈNCIES DE L'ÀMBIT ARTÍSTIC

Ja hi tornem a ser, és a punt de començar un nou curs amb un currículum renovat per treballar i amb "feina extra" a les escoles i instituts, us sona? Si cliqueu a la portada podreu accedir a la documentació.

Us enviem l'enllaç a la pàgina de publicacions de País de Xauxa. En Jaume Moreno ens envia aquest enllaç.

http://www.paisdexauxa.com/editorial/

TREBALL COMÚ: Juguem a fer una pel·lícula?

12a ESCOLA D'ESTIU TREMP 2017