Període d'inscripció exclusiu per als socis a partir del 23 d'abril.

No socis a partir del 10 de maig.

A partir del 10 de juny la inscripció té un cost afegit de 10€.

Últim dia d'inscripció: dimecres, 26 de juny a les 15h

PREU SOCI: 130€ És soci/sòcia de l'AEMCAT qui està al corrent de pagament de la quota de l'any 2019

PREU NO SOCI: 170€ Si t'interessa ser-ne, pots fer-te'n des del web www.aemcat.cat En aquest cas pagaràs el preu de soci i hauràs d'afegir al preu els 20€ corresponents a la quota de l'any 2019.


EN CAS QUE ET PRESENTIS A OPOSICIONS: Potser penses que és incompatible presentar-te a oposicions i assistir a l’escola d’estiu. Doncs no.

  • Supòsit 1: creus que has de dedicar tota l’estona a estudiar els temaris i no pots dedicar aquests dies a la teva formació. Potser tens raó, però també és bo canviar d’activitat per oxigenar les neurones abans d’una prova tan important.
  • Supòsit 2: vens a l’escola d’estiu i t’avisen que has d’anar a fer una prova davant el tribunal d’oposicions. No passa res. El dia que et toqui anar-hi, hi vas i després tornes. No pateixis pel certificat. En cas que hagis hagut de dedicar-hi tot el dia, et passarem a la llista de l’escola d’estiu de 20 hores enlloc de 30, així no perdràs el dret a certificació. Si només has fet servir mig dia i no has faltat a cap altra sessió, segueixes tenint dret a la certificació de 30 hores.
  • Supòsit 3: t’has inscrit a l’escola d’estiu però a l’últim moment veus que millor que et quedis a casa a acabar d’estudiar les oposicions. De manera excepcional, aquest any et tornarem el que hagis pagat de matrícula i allotjament íntegrament sempre que ens presentis el justificant conforme estàs inscrit/a a oposicions. Confiem en el vostre bon criteri i esperem que no siguin massa casos pel bé de l’organització de l’escola d’estiu.


EN CAS QUE A L’INSTITUT ET FACIN ANAR A TREBALLAR UN DIA D’AQUESTS DE L’ESCOLA D’ESTIU: És una mala jugada, però què hi farem, hem de complir! Farem com amb el supòsit 2 de les oposicions. El dia que et toqui anar-hi, hi vas i després tornes. No pateixis pel certificat. En cas que hagis hagut de dedicar-hi tot el dia, et passarem a la llista de l’escola d’estiu de 20 hores enlloc de 30, així no perdràs el dret a certificació. Si només has fet servir mig dia i no has faltat a cap altra sessió, segueixes tenint dret a la certificació de 30 hores.