Sembla que va ser ahir, rostits pel sol, a Tarragona vam organitzar la Primera Escola d'Estiu de l'Aemcat i avui ja en fem 7! Aquesta ha estat la setena Escola d'Estiu que hem pogut organitzat tot i les dificultats de tota mena en que ens anem trobant pel camí. Aquest any, Belluga't!

Belluga't!

Aquesta 7a escola d'estiu amb el títol BELLUGA'T us proposa dedicar aquests quatre dies de juliol a treballar tot el que té a veure amb el moviment, el cos i la dansa als centres educatius, però també i en el marc de la formació intensiva i els espais d'intercanvi i reflexió que s'hi generen, buscar noves estratègies per fer bellugar tot el que es refereix a l'educació musical i la cultura en general en els centres educatius del nostre país.

Com sempre hem intentat buscar un grup de formadors i formadores que ens ofereixin qualitat docent i ens facin propostes atractives, innovadores i ens permetin una actualització de continguts i metodologia, tan necessàries per adaptar-nos a les noves situacions que es generen als nostres centres educatius.

L'ajuntament d'Olot ens ha ofert totes les facilitats per tal que les més de 150 persones que tenim previst assistir-hi gaudim de les màximes comoditats pel nostre treball. Estem segurs que a Olot estarem molt bé, tant a l'espai dedicat a la formació, el Centre de Formació de Belles Arts, com l'espai d'allotjament, l'alberg ...., però en general gaudirem del bon clima, ambient i hospitalitat de tota la ciutat d'Olot.

En tot cas, la junta directiva de l'AEMCAT desitgem que el programa us sigui tan interessant com per BELLUGAR-NOS cap a Olot i a Olot, i dedicar unes quantes hores de l'estiu a la nostra formació permanent i, perquè no, a celebrar els 10 anys de l'AEMCAT!

Valoració dels assistents

Com gairebé sempre, la valoració dels tallers i de l'Escola d'Estiu en general ha estat molt alta. Aquest any hem procurat millorar en alguns aspectes organitzatius.

Es segueix valorant molt positivament la itinerància de les escoles d'estiu i el fet que podem anar als quatre cantons de la geografia catalana.

Tots els ponents han estat valorats amb notes altíssimes. Això ens omple de satisfacció perquè aconseguir que puguin venir a principis de juliol i amb les nòmines que els podem oferir ha estat realment complicat.

Altres valoracions i aspectes per millorar

Valorem que cal millorar encara més la seguretat dels materials, la crisi està passant una factura molt i molt cara. Malgrat tot hagi anat molt bé, ha desaparegut un ordinador portàtil!

Com és palès hem vist la necessitat de millorar molt l'espai Web de l'AEMCAT i també la càrrega i descàrrega dels materials que ofereixen els i les ponents.

També pensem que hem de continuar oferint concerts als assistents i que cal seguir treballant per tenir com més bona predisposició dels ajuntaments: el cas d'Olot ha estat un cas model i cal buscar complicitats.

Seguim valorant positivament el fet de poder fer un bon descompte als socis i sòcies de l'associació i el fet que molts i moltes assistents repetiu cada edició de manera fidel tot i que de vegades per poder venir hàgiu de fer un viatge molt llarg. Això ens anima a buscar noves seus - mai millor dit - per mirar d'abastar encara més territori.

Ens veiem a la Seu d'Urgell, amb "La música i el cervell"!!!