Successen

Verzekeren op Proef

Voor Interpolis ontwikkelden wij een concept: Verzekeren op Proef. Dit deden we voor starters op de woningmarkt. Interpolis distribueert via de Rabobank, en de hypotheekadviseur heeft terecht vooral aandacht voor de financiering van de woning. Ook de klant focust hierop. Daardoor komen verzekeringen niet aan bod. Met verzekeren op Proef hoeft dat niet meer. Het is gewoon allemaal gedekt tot 3 maanden na sleuteloverdracht. En dan kan de klant met een eenvoudige bevestiging de polis activeren.

Personality Scan (Generali Innovatieprijs 2008)

Verzekeren is persoonlijk. Hoe preventie gerichter de klant is, hoe lager de schadelast. Adaptto ontwikkelde op basis van onderzoek van Universiteit Groningen een scan die aantoont hoe preventiegericht iemand is. Inmiddels is hier ruim 5 jaar ervaring mee opgedaan. En het werkt!

App4Drivers,(winnaar Nationale verkeersveiligheidsprijs)

Wij ontwikkelden al in 2007 een app oplossing om rijgedrag te meten en koppelen aan een autoverzekering. Rijgedrag bepaalt de korting voor deze verzekering. In 2005 experimenteerden we al met OBD stekkers en black boxen, maar voor de particuliere markt ontbrak het nog aan een app. Wij bouwden kennis op met dataverzameling.


Auto per Kilometer (winnaar Gouden schild 2010)

Auto Per Kilometer is een private lease, after market oplossing. De tweedehands auto kan gekocht worden tegen een prijs per kilometer (of bedrag per maand) met daarin afschrijving, reparatiekosten en verzekeringen.

Rabo woonlasten calculator (communicatie prijs Brabant)

Wij ontwikkelden samen met Schwungreclame.nl een oplossing voor Interpolis en Rabobank. Woningzoekenden kunnen heel eenvoudig en accuraat bepalen welke woonlasten zij tegemoet kunnen zien.

Barqo verzekerings API

Voor Barqo ontwikkelden wij een slimme verzekerings API en leveren bovendien de verzekerings dienstverlening.

Peerby Garantie (winnaar internationale duurzaamheidsverkiezing)

In opdracht van Peerby ontwikkelden wij samen met Centraal Beheer een oplossing die betrouwbaarheid toevoegt aan een leentransactie. Zo kunnen particulieren met een gerust hart spullen uitlenen. Inmiddels heeft de markt deze dekking opgenomen in de basisverzekering.

Park Fly Rent (ANWB duurzame innovatie prijs)

Voor PartFlyRent zochten, en vonden we dekking voor de uitleentransacties. Zeker voor een innovatief concept dat aanvankelijk weinig volume had was dit geen makkelijke opdracht. Door kennis van de markt en een breed netwerk zijn we er in geslaagd ParkFlyRent een basis te bieden om te groeien.

Assurantiekantoor de Alblasserwaardsche is een veelzijdig en onafhankelijk assurantiekantoor, dat gevestigd is in Gorinchem. Ons assurantiekantoor in Gorinchem maakt geen onderdeel uit van een overkoepelende verzekeringsorganisatie, waardoor de offertes en adviezen van de Alblasserwaardsche objectief en niet ‘gekleurd’ zijn.

Uw belangen staan bij ons centraal en niet de belangen van een moedermaatschappij. Ons assurantiekantoor in de regio Gorinchem heeft zich gespecialiseerd in pensioenen en hypotheken, schadeverzekeringen, levensverzekeringen, voor particulieren en bedrijven.

Bij de Alblasserwaardsche Gorinchem staan uw persoonlijke belangen centraal.

PolisVoorMij bestaat sinds 2009. We zijn begonnen als gevolmachtigd tussenpersoon en werken via internet. De mensen achter PolisVoorMij werken al tientallen jaren in de financiële dienstverlening. Uit een diepgeworteld verlangen klanten écht goed van dienst te willen zijn, werken we als hecht team om uw belangen te vertegenwoordigen.

Autodeelverzekering Centraal Beheer

Voor Centraal Beheer ontwikkelden we een webapplicatie, en verzekerings backend. Voor een mirco verzekering die auto delen mogelijk maakt. Bovendien leveren wij de customer care.