Acer heeft een nieuwe Chromebook: 314-C993LTE

Waarom partner van Acer?

Adapta is partner van Google en daarom ook hardware partner met Acer. Adapta is er namelijk van overtuigd dat Acer de geschikte partner is wanneer het gaat om Chrome devices. Acer is voortdurend innoverend in nauwe samenwerking met Google en focust zicht altijd op de toekomst. Een breed aanbod van devices waarmee je als zorginstelling altijd uit de voeten kunt. Er zijn meerdere redenen waarom Adapta het gebruik van Chromebooks adviseert in zorginstellingen. Ten eerste omdat Chromebooks erg gebruiksvriendelijk en snel zijn. Iets dat goed te pas komt voor de zorgprofessionals in hun dagelijkse werkzaamheden. Daarnaast zijn Chromebooks ook veilig om mee te werken, een vereiste wanneer er veel gewerkt wordt met (medische) cliënt gegevens. Als laatste omdat de hardware betaalbaar is.

De voordelen van een Chromebook

Een Chromebook heeft vele voordelen. Een van de grootste voordelen is dat ze niet op zware software draaien zoals een klassieke laptop. Je werkt op snelle hardware en in een veilige Google Cloud omgeving. Meer voordelen van een Chromebook zijn dat deze devices:

 • Opstarten in 10 seconden

 • Eenvoudig zijn om mee te werken

 • Goedkoper zijn in aanschaf

 • Veiliger zijn om mee te werken

 • Continu up-to-date zijn. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten op updates bij het opstarten of afsluiten van het apparaat.

 • Plug & Play zijn voor medewerkers, omdat de apparaten vooraf in te stellen zijn.

Acer heeft een nieuw device: Chromebook Acer 314-C933LTE met simkaart

Om overal en altijd te kunnen werken heeft Acer een nieuw device op de markt gebracht. De Acer Chromebook 314 LTE met Chrome® OS geeft gebruikers de mogelijkheid om overal veilig naadloos verbinding te maken met het internet. Het LTE-modem geeft een goede snelheid en dekking op plekken waar de Wi-Fi-verbinding zwak of niet aanwezig is. Daarnaast is het een veiliger alternatief voor openbare Wi-Fi. Het installeren van de simkaart gaat op dezelfde manier als bij een smartphone en is dus eenvoudig. De simkaart plaats je in de LTE-sleuf, deze stop je vervolgens in de Chromebook en je bent klaar om verbinding te maken met het internet. Het Chrome® OS-besturingssysteem biedt daarnaast bescherming op elk niveau. Iedere zes weken wordt het systeem automatisch bijgewerkt, waardoor je altijd beschikt over de nieuwste beveiligingsfuncties en fixes. Het LTE-modem in combinatie met Chrome® OS maakt werken op de Chromebook extra veilig. De Chromebook is daardoor onder andere heel geschikt voor de overheid, gezondheidszorg en bouwsector, waar geclassificeerde data bij elkaar komen.


 • De nieuwe Acer Chromebook 314 LTE heeft een ingebouwde LTE simkaart-modem. Dit geeft gebruikers de mogelijkheid om via een simkaart een draadloze internetverbinding op te zetten zonder dat daar Wi-Fi voor nodig is.

 • Hij is uitgerust met een krachtige Intel®-processor en heeft een snelle opslag via het eMMC geheugen.

 • De Acer Chromebook 314 LTE heeft een 14 inch Full HD non-glare IPS scherm

 • Hij is getest volgens militaire standaarden en is daardoor onder andere bestand tegen vallen en stoten.

 • De Chromebook heeft een batterijduur tot 12,5 uur.

Carousel imageCarousel imageCarousel imageCarousel image

Vul hieronder het contact formulier in voor meer informatie over Chromebooks van Acer en onze ervaring hiermee.