Sommarfilm från marknad

Sommarfilm med tips och support från marknad.

I filmen nedan hittar ni tips, checklistor, instruktioner och utkast till antagningsbrev för er i Kreativa Gymnasieområdet.

Obs! Klicka, interaktiv film.

Övrig Info

Sommarkampanj

Den 8 juli till 15 augusti kommer det rulla sommarkampanj för er skola på google, sociala medier och displaynätverk. Jag kommer berätta mer om detta i Tylösand men ville ge er en heads up redan nu.

Ambassadörsutbildning

Designgymnasiets ambassadörer kommer få en utbildning på plats i Stockholm i oktober. Mer info och detaljer kring detta kommer efter semestern.

Mer info om den Interaktiva filmen ovan.

Filmen här ovan är skapad i BBW:s videoplattform som vi nyligen börjat jobba med på marknad. Trots att just denna film är väldigt simpel tror jag att det framgår att det finns en hel massa spännande möjligheter med detta.

OBS! Just den här är filmad av mig med min mobil och interaktiviteten har jag sedan lagt till i systemet, bedöm alltså inte utseendet på (tanten) filmen. Med kreativa manus och våra designade varumärkesmallar kommer det se supercoolt ut och vi kan skapa allt från tittarstyrda intervjuer till spel-liknande scenarion, tester och utbildningar. Möjligheterna är oändliga!

Projektet syftar till att få upp mer och bättre film-content på vår webb men också till ökad inströmning av intresseanmälningar genom att göra besökaren delaktig och att kunna erbjuda intressanmälningsformulär direkt i filmerna.


Önskar er en härlig midsommar, vi ses i Tylösand!

/Lotta N