ZRINKA DENIĆ MATI

Certificirana učiteljica multi-style / Vinyasa yoge RYT 200

 

S dinamičnim stilovima yoge susreće se u radu sa svojom prvom učiteljicom yoge Mirtom Ambruš Maršić, radi čega joj je beskrajno zahvalna. Neiscrpnu ljepotu i dubinu prakticiranja yoge upoznaje pohađajući GaiaYoga Teacher Training (2008/2009).

 

Konstantno produbljuje praksu ashtanga i vinyasa yoge i ostalih na njima baziranih stilova, učeći od inspirativnih učitelja Marca Bianca, Sandre Bianco, Snježane Vukas, Sandre Petre Pintarić  i Petre Carmichael. Imala je prilike učiti od predanih yogija kao što su Jadranko Miklec, Maharishi Swami Dev Murti, Swami Suryananda Saraswati i dalje proširuje spoznaje kroz prakticiranje i podučavanje yoge kao sveobuhvatnog i ispunjujućeg pristupa životu. Posebnu zahvalnost duguje vježbačima koji pohađaju njene satove, inspiriraju je i svojim trudom svakodnevno potiču da unapređuje svoje znanje i razumijevanje.

 

Zrinka je diplomirani dizajner (Studij dizajna, Arhitektonski fakultet u Zagrebu) i u svom profesionalnom radu kroz grafički dizajn, kao i u praksi yoge, pronalazi i izražava funkcionalnost i estetiku.

 

 

 

 

_____________________________________________________________________________________________

 
 
 
Comments