RESTORATIVE YOGA
 je opuštajuća yoga, koja uključuje korištenje raznih yoga pomagala koja omogućuju dublje istezanje i pomoć kod izvođenja terapeutskih yoga položaja. 

Yoga je sama po sebi terapija ako se ispravno prilagodi pojedincu i često je zovemo medicina tijela, uma i duha. Mnoštvo je znanstvenih istraživanja i liječničkih preporuka koje su yogijsku praksu uvrstile kao iznimnu fizio-terapeutsku preventivu i njegu. Yoga terapija se može prakticirati u suradnji s liječnicima, a također u tandemu s drugim komplementarnim terapijama.

Yoga terapija je prilagodba yoga prakse za ljude sa zdravstvenim tegobama ili za one starije dobi. Yoga terapija koristi nježne položaje, rad sa dahom i praksu disanja, tehnike opuštanja i meditaciju za vraćanje tijelo-um-duh u ravnotežu te promovira prirodno liječenje što vam omogućuje da se brinete o vlastitom zdravlju. Yoga terapija odnosi se na veliku raznolikost poboljšanja uvjeta zdravlja, uključujući anksioznost, križobolje, artritis, osteoporoza, hipertenziju, srčani problemi, astmu, probavni problemi, dijabetes, multipla skleroza, sindrom kroničnog umora (ME), migrena, nesanica, tjeskoba, depresija i stres. Yoga terapija integrira tijelo-um-duh i daje osjećaj sklada sa životom. To promiče urođena ljekovita sredstva u tijelu i pomaže vratiti pravilno funkcioniranje različitih tjelesnih sustava.

Budite slobodni obratiti nam se s povjerenjem, kako bi vas u određenom vremenskom razdoblju vratili na put zdravlja i radosti. 

* Joga za kralježnicu, kosti, zglobove i pravilno držanje 

* Joga za mišiće

Joga kao pomoć u liječenju krvožilnih bolesti 

Joga srca za emocionalno iscjeljenje 

* DETOX YOGA

Budite potpuno slobodni kontaktirati nas kako bi se dogovorili sa sastanak, savjetovanje i osmišljavanje programa prema vašim specifičnim potrebama.