GENTLE YOGA

RESTORATIVE & YIN YOGA
Opuštajuća yoga, koja uključuje korištenje raznih yoga pomagala koja omogućuju dublje istezanje i pomoć kod izvođenja terapeutskih yoga položaja. 

YOGA 50plus

Yoga iznad 50 god :: Vječna mudrost joge je da starenjem donosi veću perspektivu i iluminaciju, proširenu svjesnost i kontinuirani rast. Naglašavanje ove filozofije može pomoći starijoj populaciji da unese balans u našu kulturu koja je opsjednuta vladavinom mladosti. „Joga je za svaku životnu dob. Možete početi vježbati u bilo kom periodu vaše životne dobi. Ako ste iznad 65 i apsolutni početnik dobro došli! Nema boljeg vremena za početi vježbanje.“ Lilia Folan 

Kroz Yogu 50plus vodi vas Ljerka Jaeger Čaldarović koja je po profesiji sociologinja. Magistrirala je i doktorirala je u području sociologije, s dugogodišnjim je predavačkim iskustvom. Prakticira jogu petnaestak godina. Upoznaje se s različitim stilovima joge (Ashtanga joga, Iyengar, Viniyoga i dr.). Interes za jogu pokazuje još u studentskim danima. Svoje znanje i iskustvo produbljuje na yoga radionicama s iskusnim joga učiteljima (Sheane Corn, Sarah Willis, Katzye Satya, Bruno Bartulich, Robert Polly i drugi). Završila je treći stupanj obuke za učitelja Power Vinyasa Yoge, Gaia Yoga škole koju je utemeljio Marco Bianco u skladu sa standardima Yoga Alliance. Zadnjih 8 godina vježba Ashtanga jogu. Molimo vas za prijave na mob: 091 – 5102184 ili E mail. ljerkajaeger@yahoo.com
Hvala i dobro došli!

YOGA TERAPIJA

Yoga je sama po sebi terapija ako se ispravno prilagodi pojedincu i često je zovemo medicina tijela, uma i duha. Mnoštvo je znanstvenih istraživanja i liječničkih preporuka koje su yogijsku praksu uvrstile kao iznimnu fizio-terapeutsku preventivu i njegu. Yoga terapija se može prakticirati u suradnji s liječnicima, a također u tandemu s drugim komplementarnim terapijama. Yoga terapija je prilagodba yoga prakse za ljude sa zdravstvenim tegobama ili za one starije dobi. Yoga terapija koristi nježne položaje, rad sa dahom i praksu disanja, tehnike opuštanja i meditaciju za vraćanje tijelo-um-duh u ravnotežu te promovira prirodno liječenje što vam omogućuje da se brinete o vlastitom zdravlju. Yoga terapija odnosi se na veliku raznolikost poboljšanja uvjeta zdravlja, uključujući anksioznost, križobolje, artritis, osteoporoza, hipertenziju, srčani problemi, astmu, probavni problemi, dijabetes, multipla skleroza, sindrom kroničnog umora (ME), migrena, nesanica, tjeskoba, depresija i stres. Yoga terapija integrira tijelo-um-duh i daje osjećaj sklada sa životom. To promiče urođena ljekovita sredstva u tijelu i pomaže vratiti pravilno funkcioniranje različitih tjelesnih sustava.

Budite slobodni obratiti nam se s povjerenjem, kako bi vas u određenom vremenskom razdoblju vratili na put zdravlja i radosti.

* Yoga pomaže kralježnici, kostima, zglobovima i pravilnom držanju 
* Yoga pomaže mišićima 
* Yoga pomaže u liječenju krvožilnih bolesti
* Yoga srca za emocionalno iscjeljenje
* Yoga je prirodan detox 

Budite potpuno slobodni kontaktirati nas kako bi se dogovorili sa sastanak, savjetovanje i osmišljavanje programa prema vašim specifičnim potrebama.