UČITELJI DIVYE

yiannis androtsos u divyi

Yiannis Andritsos je posvećeni učitelj Dharma Yoge, Hatha-Raja yoga prakse autentične tradicije Sri Dharma Mittre i jedan od njegovih najbližih posvećenih učenika. Strastveni je student Bhakti-yoge, Karma yoge, Sanskrita, meditacije i pranayama (svete prakse disanja), te je također učitelj Thai yoga massage. Zalaže se za iscjeljivanje i pomaganje drugima da dostignu svoj puni potencijal. Prije yoge, radio je u Ateni kao osobni trener u popularnom fitness centru i bio je profesionalni plesač.
Yiannis je počeo studirati yogu, kada se preselio u Sjedinjene Američke Države iz Grčke 2002.g. gdje je susreo velikog majstora joge Sri Dharma Mittru, s kojom je studirao i trenirao gotovo cijelo svoje vrijeme što i danas čini, te je završio Dharmu Yogu „Life of a Yogi“ 200/500 RYT učiteljski program. Yiannis trenutno podučava Dharma Yogu u New York Dharma Yoga centru te u brojnim studijima i zdravstvenim klubovima diljem New Yorka. Nadahnut načinom na koji mu je joga transformirala život, Yiannis uči kako se mogu doživjeti mnoge nevjerojatne koristi od joge na tijelo, um i dušu. Osjeća se nevjerojatno zahvalan i blagoslovljen biti u mogućnosti da dijeli sve znanje koje yoga ima za ponuditi na pozitivan i inspirativan način. Yiannisovi yoga satovi duboko su usmjereni, ali i zabavni, spontani, i prikladni za sve razine praktičara, kao i razne opcije i varijacije svakog položaja koji su uvijek ponuđeni. Koordinacija pokreta s dahom omogućuje detoksikaciju energetskih kanala, dublju koncentraciju i meditaciju, i rad na uzdizanju energije i ravnoteže. Njegovo toplo srce, humor i iskrena pobožnost učiniti će svaki sat kao jedinstveno i ugodno iskustvo. Pogledajte prekrasan video Yiannisa posvećen praksi Dharma yoge Shiva Namaskar klikom ovdje
 
 
_____________________________________________________________________________________________
Svaki dan Dharma Yoga praksa Master practice / Maha Sadhana, pranayame, tehnika "Pshychic Development", meditacija, satsang uz lekcije dio su svakodnevnog programa uz koji ćete imati dovoljno vremena za pravi odmor i uživanje u Silbi i moru. Yiannis i Sandra će vas provesti kroz redovne jutarnje vježbe yoge, pranayame i Yoga Nidre te popodnevne meditacije i lekcije iz znanja joge. Posebni fokus ovog retreata je Dharma yoga master practice koji inače nemamo priliku vježbati u Hrvatskoj za naprednije razine i posebnoj tehnici razvijanja psihićkih moći, vizualizacije i privlačenja "Psychic Development" svaki dan! Svi su dobrodošli koji imaju iskustva sa yogom i žele dodatno produbiti svoju praksu. Opširnije o Dharma yoga retreatu...
 
 
__________________________________________________________________________________________________________
NE PROPUSTITE!

15-17.7.2011. U ZAGREBU GOSTUJE YIANNIS ANDRITSOS, SENIOR UČITELJ DHARMA YOGE IZ NEW YORKA

Po prvi put u Hrvatskoj imat ćemo Master practice sat Dharma yoge i Maha Sadhanu koje će voditi jedan od najbližih učenika Sri Dharma Mittre, Yiannis Andritsos iz New Yorka. Veliko nam je zadovoljstvo ugostiti Yiannisa u Divyi, dovesti gosta učitelja iz New Yorka i približiti vam yogu Sri Dharma Mittre na najizvorniji mogući način. Svi su dobrodošli upoznati se s ovom yoga praksom koja će vam zasigurno donijeti mnogo toga poučnog u vašu osobnu praksu i zadiviti vas vođenjem sata Sri Dharma Mittrine yoge.
Petak 18:30-20:30 MASTER PRACTICE SAT
Subota i nedelja od 14-17h MAHA SADHANA, PRANAYAMA I MEDITACIJA
 
Ne propustite ovu zadivljujuću yoga praksu i sva tri dana jer vrlo rijetko imamo ovakve gostujuće učitelje u Divyi od kojih možete doista mnogo naučiti. Dharma yoga poznata je po svojim prednjim otvaranjima, otvaranjima kukova te obrnutim položajima koje ćete imati prilike probati uz stručno vodstvo i prilagodbu svakom studentu. Do sada smo u Divyi imali Dharma Yoga II. satove sa Sandrom Petrom Pintarić koja se školuje na naprednoj obuci kod Sri Dharma Mittre u New Yorku, a Master practice i Mahasadhana obuhvaćaju nove nivoe i mnoge nove asane koje će se po prvi put raditi. Osim toga u subotu i nedelju radit će se tradicionalne izvorne Hatha yoga pranayame, Banhde i Mudre a satovi će se završiti Yoga Nidrom i zajedničkom meditacijom. Dobrodošli!
 
Master practice | dharma V (Intermediate, Advanced i učitelji)
Ovo je sat za srednje i napredne studente te joga učitelje. Praksa Dharma Yoga Razina V Sri Dharma Mittra Shiva Namaskar Vinyasa serije. Budite spremni za nevjerojatno gracioznu, ali i iznimno zahtjevnu praksu izniklu u 50 godina Sri Dharma Mittrina iskustva klasične tradicije yoge. Jedna od radosti Master prakse je upoznavanje varijacije naprednih položaja koji  se ne mogu susresti nigdje drugdje u svijetu danas, kao i upute kako poduzeti potrebne korake kako bi stekli ove položaje. Biti ćete vođeni i kroz duboko opuštanje koje uključuje Yoga Nidru, a počinje kultiviranjem uma kroz neprocjenjiva i duboka sveta učenja na etičkim pravilima yoge (Yame i Niyame), Jogijske obrede, Zakone karme, jogijske prehrane, drevne i raznolike prakse disanje - Pranayame i tehnikama zvuka. Ova dva sata master practice je skriveni dragulj u središtu New Yorka a ovaj puta i u središtu Zagreba. Preporuča se za redovite praktikante i joga učitelje.

Maha Sadhana
Velika, Božanska, cijela i potpuna praksa Sri Dharma Mittrine yoge, preporučuje se za srednje do napredne praktičare i yoga učitelje. Ovaj nevjerojatni sat počinje s duhovnim pročišćenjem, objašnjavajući kako drevnim učenjima možemo naći svoj izraz u našem modernom životu. Biti će prikazano kako uspostaviti pravilan položaj, poravnanje i duboke duhovne namjere iza svakog joga položaja. Nastavlja se s dubinom, duge i izazovne dharma Yoga III-IV Shiva Namaskara Vinyasa prakse, uključujući i iscjeljivanje kroz duboko opuštanje, pranayame i praksu meditacije. Dobit ćete osobnu pažnju i korisne savjete koji su dati kroz serije, kao i smjer prema stvarnim i pravim ciljevima Yoge.   

_____________________________________________________________________________________________
Comments