DIVYA

THAI YOGA MASSAGE  & PARTNER YOGA & THERAPEUTIC FLYING


Novosti    Program   Učitelji   Raspored    Radionice   DIVYA SHOP   Galerija slika   O jogi   Kontakt  ENG

 

S Tonjom Renee Hall, Marijom Grgurević Yerkovich i Danijelom Dubičancem!

PRIDRUŽITE NAM SE U OVOM IZNIMNOM JOGA ISKUSTVU!

THAI YOGA ili THAI MASAŽA je složena tradicionalna vještina koja dolazi iz filozofije joge, drevne indijske medicine Ayurvede i budizma.

Po učenjima joge naše fizičko tijelo, nagrublje je materijalno očitovanje ali je omotano sa još nekoliko slojeva: energetskim, emotivnim, mentalnim i duhovnim. Kako su sva tijela međusobno u interakciji, radom sa fizičkim tijelom neposredno radimo i na drugim finijim tijelima.

Thai Yoga je ugodna terapeutska tehnika koja u sebi objedinjuje rad sa 10 energetskih kanala (nadiai), ugodna istezanja, akupresuru, refleksnu masažu, opuštanje, zaustavljanja cirkulacije i pasivnu jogu. Radi se sa cijelim tijelom (stopala, noge, zdjelica, kukovi, leđa, kralježnica, trbuh, ramena, ruke, vrat i glava) čime se smanjuje napetost i bolna ukočenost te se povećava vitalnost i elastičnost, poboljšava cirkulacija i izbacuje nakupljena voda i toksini iz tijela. Zaustavljanje cirkulacije i pasivna yoga svojestveni su samo za ovu vrstu masaže dok je svrha istezanja na fizičkoj razini razgibanost i povećanje elastičnosti a na energetskoj razini oslobađa zastoje u energetskim kanalima.

Kroz ovu opuštenu i zabavnu radionicu  naučit ćemo kako primjenjivati Thai Yoga Massage i jogijsko terapijsko djelovanje kroz vježbe u kombinaciji Partner Yoge i Thai Masaže te terapeutskom letenju poznatijem kao ACRO Yoga. (Za prisutstvo na radionici vam nije potreban partner!)

MASTER CLASS s Tonjom je 50KN, cijena radionice je 250 KN (290,- kn zajedno).  Grupa do 20 polaznika. Obavezna je rezervacije u studiju, a sve informacije možete dobiti i na naš mail divya@yogazagreb.com ili na tel. 0915106567. Radionica je na engleskom i hrvatskom! 10% popusta na radionicu za članove Divye

____________________________________________________________________________________ 

Tonja Renee Hall Tonja Renee Hall je internacionalno prepoznata Učiteljica Yoge i Thai masaže koju osim što podučava u Seeatlu prenosi i kroz Yoga radionice po svijetu. Yogu je učila u školi „8 Limbs of Yoga“ u Seattlu sa fokusom na osnovama Hatha i Ashtanga Yoge te snažnoj Vinyasa Flow Yogi, dok je Thai Yoga školu završila u „Wat Po“ školi u Bankoku. Dvije godine provela je i podućavajući yogu u Bankoku, Tajlandu i Sajgonu u Vijetnamu. Više o Tonji na njenim stranicama: www.tonjareneehall.com 

____________________________________________________________________________________

Marija Grgurevic Yerkovich Marija Grgurevic Yerkovich je certificirana Forrest Yoga učiteljica i učiteljica Thai massaže i prirvžena Anusara Yogi. Forrest Yoga dolazi od poznate američke učiteljice yoge indijanskog porijekla Ane Forrest. Za učitelja Thai masaže završila je školu u Wat Po Royal College na Tajlandu. Prije nego je postala učiteljicom yoge prakticirala je yogu deset godina a njen stil poduke je nježan, srčano orijentiran, te vrlo vješt u ispravljanju i poravnavanju u pozama u kojima kombinira yogu i Thai masažu kroz nježna ručna ispravljanja. Voli Partner Yogu, Acro Yogu kao i kirtan (pjevanja) i sve oblike plesa.

Marija je rođena i odrasla u Dubrovniku a zadnjih 17 godina živjela je u Americi u Seattlu. Prošle godine vratila se u Hrvatsku, zajedno sa svojim mužem kako bi stvorili centar za yogu, terapijsko jahanje, istraživanje samoodrživosti i općenito jednog zdravijeg, prizemljenijeg zivota, gdje su ostvarili svoj dugogodišnji san i otvorili THE LINDEN RETREAT u Lici koje je već osvojilo hrvatsku i svjetsku javnost prekrasnim imanjem. Potpuno dovršenje centra i otvorenje očekuje se u proljeće 2010. g. kada će se u ponudi naći svakodnevni Yoga satovi, yoga tečajevi kao i razne drugi tečajevi poput Tai Chi, Plesa 5 Ritmova, meditacije, Energy Work i sl. Marija je i veliki ljubitelj konja te s mužem redovno vodi izlete konjima u Velebit.

____________________________________________________________________________________

 

DANIJEL DUBIČANAC

 

Jogu vježba od 1992. godine, a podučava od 1997. kada ga je u tradiciji Šivananda yoge certificirao Svami Krišna u Rišikešu.

 

 

 

 

 

 

 

____________________________________________________________________________________

 

PROŠLA RADIONICA S TONJOM RENNE HAL I MARIJOM GRGUREVIĆ YERKOVICH:

 

23.10.2009. MASTER CLASS - Power Vinyasa Flow s elementima Thai Yoga Massage       (19:00-21:00) - Cijena 70KN

24.10.2009. THAI YOGA MASSAGE & PARTNER YOGA Radionica (13:00–16:30) – Cijena 250KN (Master Class i Radionica - 290KN)

10% popusta na radionicu za članove Divye!

 

DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME

Povratak na Novosti

Povratak na Radionice