Redovan program Umijeća življenja (Art of living) u Divyi

Art of Living Foundation je neprofitna obrazovna i humanitarna organizacija i trenutno, kao jedna od najvećih svjetskih nevladinih udruga, djeluje u 146 zemalja, s nekoliko milijuna članova. The Art of Living Foundation u Hrvatskoj djeluje kao Udruga “Umijeće življenja” koja u Hrvatskoj aktivno djeluje od 1994. u suradnji i po programima Art of Living Foundation. Članove objedinjuje jedinstveni antistresni program kojeg je u Hrvatskoj prošlo više od 6000 ljudi. 

Osnivač Art of Living Foundation Sri Sri Ravi Shankar, jedan je od najistaknutijih humanista i filozofa današnjice. U posljednjih 25 godina Sri Sri Ravi Shankar putuje diljem svijeta i godišnje posjeti 50-ak zemalja potičući toleranciju, međureligijski i interkulturalni dijalog i razumijevanje. 
 
Voditeljica programa Umijeća življenja u Divyi je jedna od osnivačica Umijeća življenja u Hrvatskoj i učiteljica sa dugogodišnjim iskustvom (preko 20 godina) Snježana Nišević. Tel. 0911117779, E-mail: snjezana.nisevic@gmail.com.

Učitelji AOL-a u Divyi: Goran Delić, Vladimir Banović, Zvonimir Grubišić, Renata Kareš i drugi vrijedni volonteri... 

Program: Besplatan sat relaksacije i uvodno predavanje, Osnovni tečaj "Umjetnost disanja" svaki mjesec, Sahaj Samadhi meditacija, Satsang subotom i Sudarshan kriya. 

 
___________________________________________________________________________________________________

 
 DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME
Comments