PROGRAM YOGE U DIVYI

Preko 30 redovnih satova yoge tjedno od potpunih početnika do naprednih. Izaberite vama najprikladniju jogu i vježbajte uz vodstvo iskusnih i certificiranih učitelja. 
Gdje god da krenete i koji god sat da vam se sviđa, dobit ćete praktične alate kako pravilno disati, vježbati, smiriti um i otpustiti stres. Joga je puno više od vježbanja a ovo je tek jedan mali dio od svega što pruža. Početi na ovaj način, jedan je od lijepih načina da se upoznate sa tradicijom Hatha-Raja joge i postupno otkrivate sve druge pogodnosti i tradicije što joga pruža. Nije bez razloga da je joga broj 1. aktivnost u svjetu. Bezbroj je slavnih osoba koji prakticiraju jogu od glumaca, pjevača, sportaša, biznismena i sl. i koji su pridonijeli njenog popularnosti. 

Pružamo vam praksu nekoliko različitih škola joge, ali u osnovi sve je to samo joga. Nemamo zatvorene grupne satove i tečajeve, osim yoga terapija - restorative. Satovi su otvorenog tipa, možete doći na bilo koji sat koji vam odgovara prema vašem rasporedu od onih jutarnjih, popodnevnih i večernjih. Prvi sat je besplatan a kasnije možete uzeti mjesečnu članarinu ili povremeni drop-in. Bitno je da počnete i budete redovni. Satovi su vođeni na hrvatskom ili engleskom jeziku. Pratite naše novostiraspored na kojima ćete vidjeti sva događanja i eventualne promjene u rasporedu i zamjenama. Dobrodošli!!!
 
Kliknite na željeni sadržaj:

INDIVIDUALNA YOGA PODUKA SA ISKUSNIM UČITELJICAMA
Privatni joga sat u trajanju 60 minuta ili po dogovoru. Informacije na divya@yogazagreb.com
Sandra 0994922261, Petra 098614957
 
CORPORATE (program za tvrtke). Kontaktirajte nas na divya@yogazagreb.com