UČITELJI DIVYE

PROGRAM YOGE U DIVYI

yama  niyama  asana  pranayama  pratyahara  dharana  dhyana  samadhi

Preko 30 redovnih satova yoge tjedno od potpunih početnika do naprednih. Izaberite vama najprikladniju jogu i vježbajte u
z vodstvo iskusnih i certificiranih učitelja. 
Gdje god da krenete i koji god sat da vam se sviđa, dobit ćete praktične alate kako pravilno disati, vježbati, smiriti um i otpustiti stres. Joga je puno više od vježbanja a ovo je tek jedan mali dio od svega što pruža. Početi na ovaj način, jedan je od lijepih načina da se upoznate sa tradicijom Hatha-Raja joge i postupno otkrivate sve druge pogodnosti i tradicije što joga pruža. Nije bez razloga da je joga broj 1. aktivnost u svjetu. Bezbroj je slavnih osoba koji prakticiraju jogu od glumaca, pjevača, sportaša, biznismena i sl. i koji su pridonijeli njenog popularnosti. 

Pružamo vam praksu nekoliko različitih škola joge, ali u osnovi sve je to samo joga. Nemamo zatvorene grupne satove i tečajeve, osim yoga terapija - restorative. Satovi su otvorenog tipa, možete doći na bilo koji sat koji vam odgovara prema vašem rasporedu od onih jutarnjih, popodnevnih i večernjih. Prvi sat je besplatan a kasnije možete uzeti mjesečnu članarinu ili povremeni drop-in. Bitno je da počnete i budete redovni. Satovi su vođeni na hrvatskom ili engleskom jeziku. Pratite naše novostiraspored na kojima ćete vidjeti sva događanja i eventualne promjene u rasporedu i zamjenama. Dobrodošli!!!
 
Kliknite na željeni sadržaj:

 
ONE ON ONE INDIVIDUALNA YOGA PODUKA - Privatni joga sat. Informacije na tel 0994922261 ili divya@yogazagreb.com
 
CORPORATE (program za tvrtke). Kontaktirajte nas na divya@yogazagreb.com
 


 
 DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME