HIMALAJSKA YOGA

Radionica "Tajna mladosti" - Himalajske vježbe za pomlađivanje i savršeno zdravlje sa Snježanom Nišević

Učesnici će savladati himalajski sistem vježbi koje su toliko snažne, toliko duboke, toliko znanstvene, a u isto vrijeme toliko jednostavne da ih i djeca i stari, zdravi i bolesni ljudi mogu prakticirati i uživati u njihovim dobrobitima. Ovo je jedini sistem vježbi u svijetu gdje je uključen svaki dio tijela zajedno sa svim organima, mišićima, zglobovima... i povezan sa specifičnim disanjem, položajem i mentalnim fokusom.Ove vježbe su same po sebi dovoljne za prevenciju i izlječenje od bolesti, te za jačanje snage i vitalnosti različitih organa i sistema u tijelu! Svaka vježba na radionici donosi određene dobrobiti na mentalnoj i fizičkoj razini:
1. Prva vježba razvija um i snagu volje
2. Druga vježba razvija memoriju

3. Treća vježba razvija intelekt

4. Četvrta vježba jača vid

5. Peta vježba uklanja bore s lica

6. Šesta vježba poboljšava sluh

7. Sedma vježba jača vrat

8. Osma vježba jača ramena, lopatice i zglobove

9. Deveta vježba jača dlanove

10. Deseta vježba jača ruke

11. Jedanaesta vježba jača prsni koš i pluća

12. Dvanaesta vježba jača abdominalne mišiće itd....sve do 48. vježbe, sve do stopala...

I tako zahvaljujući svakoj vježbi radimo na svakom dijelu tijela i odgovarajućem organu kako bi održali ili postigli savršeno zdravlje. Himalajski jogiji koji su prenijeli ovo znanje, zahvaljujući ovim vježbama održali su svoje fizičko tijelo potpuno zdravim i mladim. Jogi Bramacharja koji je ovo znanje prenio obitelji Nehru i Indiri Gandi u 70. godini života izgledao je kao da ima 30 godina. Kosa mu je bila potpuno crna u starosti, a tijelo savršeno zdravo, vitalno i gipko kao u mladića. Danas političari, uključujući predsjednika i premijera Indije, prakticiraju ove vježbe i promoviraju ovaj program u svim strukturama društva, inspirirani vlastitim iskustvom i dobrobitima koje imaju od ovih vježbi.

OVAJ SISTEM VJEŽBI JE IZUZETNO EFIKASAN I JEDNOSTAVAN NAČIN DA POMOGNEMO SEBI I DRUGIMA KAKO BISMO ŽIVJELI SRETNO I ZDRAVO. SVAKI ČOVJEK IMA PRAVO NA KVALITETAN ŽIVOT I RAZVOJ PUNOG POTENCIJALA. POTREBNO JE SAMO MALO ZNANJA KAKO TO POSTIĆI.

 

Više o Snježani: Snježana prima znanje o Himalajskoj yogi od učitelja Arye Avanisha, vrhunskog yoga učitelja koji ima magisterij znanosti yoge i meditacije na Jain Vishiva Bharti Institutu. Više od 20 godina učiteljica je yoge i meditacije u Hrvatskoj i drugim zemljama širom Europe, Afrike, Azije kao dugogodišnji učitelj Umijeća življenja (Art of Living). Jedna je od osnivača i prvih učitelja te Udruge Umijeća življenja u Hrvatskoj čime prenosi znanje svog duhovnog učitelja Sri Sri Ravi Shankara, osnivača Međunarodne Fondacije Umijeća življenja koji propagira mir i nenasilje te prenosi drevna znanja yoge prilagođena današnjem čovjeku.


ČLANAK U SLOBODNOJ DALMACIJI: Himalajska joga umjesto anti-aging krema

O Himalajskoj yogi u IN-Magazinu, Nova TVKliknite na sliku kako bi pročitali sadržaj.DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME