PSYCHIC DEVELOPMENT TEHNIKA

Ezoterična jogijska tehnika razvijanja psihičkih vještina, intuicije i sposobnosti vizualizacije

Psychic Development je jedinstvena psihička tehnika razvoja koja će omogućiti da se postigne mir uma, kontrola emocija i preoblikovanje mentalnih obrazaca koji privlače i određuju okolnosti u našim životima. Tehnika ima specifičan tijek koji koristiti viši um kako bi se postigli životni ciljevi i uspješno ispunila svoja sudbina. 
Ovo je drevna tehnika koja se tisućama godina prenosi usmeno sa učitelja na učenika, i dalje podučava na ovaj način. Podučava se u Dharma yogi i prenosi se preko linije učitelja Sri Dharma Mittre.

Sve je izrađeno u obliku misli prije nego što se manifestira u materijalni svijet. Stoga misli prethode fizičkim akcijama. Kod mentalnih projekcija kroz ovu tehniku i psihički razvoj, možemo izbjeći gubljenje vremena na zablude u akcijama zbog uplitanja nižeg uma. Psihički razvoj govori o korištenju višeg uma (metafizički um), njegovom oblikovanju koji se probija kroz bezbroj problema nižeg uma i slabih, nekreativih misli. To nam omogućuje da ispunimo svoje dužnosti i odgovornosti, kao i postizanju najviših životnih ciljeva.

Psihički razvoj je dio joge koji se bavi razvojem mentalnih i psihičkih sposobnosti. Čovjek je psihičko biće i stoga stvara svoju okolinu psihički (svjesno ili nesvjesno). Predmeti, stvari, osobe i okolnosti u njegovom životu obično privlače mentalne obrasce u svojoj podsvijesti. On privlači k sebi prijatelje, uspjeh i priliku ili ih tjera (nesvjesno) zbog rada na psihičkom zakonu. Zakon uma (koji postoji od stvaranja svijeta) je zakon psihičke privlačnosti i djeluje baš kao što je zakon gravitacije ili električne energije. Snaga uma je izuzetno jaka. To je um koji stvara fizičke uvjete. Pozitivne misli donijeti će pozitivne fizičke uvjete. Um djeluje za vas ili protiv vas. On radi za vas, ako znate kako ga koristiti. To vam može dati sve što želite od zdravlja, bogatstva i slave ili bolesti, siromaštva, itd. To je samoskretanje na prekidač iz negativnog u pozitivno.

Dobrobiti tehnike:

·         jačanjem psihe postajemo manje osjetljivi na negativne vibracije

·         jača misli, mijenja pshičke obrasce uma

·         jača koncentraciju i moć imaginacije

·         čini misli pozitivnim i kreativnim

·         pomaže promijeniti i poboljšati uvjete i okolnosti u životu

·         donosi mir

·         pomaže u duhovnom razvoju

·         pročišćava 72.000 nadija (psihičkih kanala)

·         jača auru od tuđih energetskih utjecaja

·         razvijanjem psihičkih moći i mogućnosti, naše želje i namjere postaju realnost

Tehnika uključuje:

·         znanje o načelima stvaranja svemira

·         specifične mantre (zvučne formule) za dobivanje neiscrpnih rezultata, koristeći provjerenu moć zvuka na tijelo i um

·         moćne Pranajame (vježbe disanja) kojim jačamo otpornost na unutarnje i vanjske negativne utjecaje

·         mentalne vježbe i praksu vizualizacije 

"Imagination is power. You go as far as you can imagine." 
~Sri Dharma Mittra yoga quote