UČITELJI DIVYE

O YOGI‎ > ‎

VASTU SAVJETI za uređenje interijera

Pomoći
ćemo vam kako stvari postaviti na svoje mjesto
u vašem domu, bilo da ga tek stvarate ili želite unijeti promjene u postojeći i time napraviti sklad u domu.

Vastu je drevna Vedska arhitektura i uređenje životnog prostora u skladu s prirodom te preteča Feng Shui. Zapisana je prije 5000 godina i detaljno se navode praktična životna načela za umjetnost stanovanja i gradnje.
S obzirom na to da energija prostora utječe na čovjeka, u svim civilizacijama je glavni zadatak arhitekture bio urediti prostor tako da čovjeku donese više pozitivne energije za rad i relaksaciju. Najočuvanija umjetnost podizanja građevina nalazi se u zemljama Dalekog istoka poput Kine i Indije a danas smo svjedoci ponovnog oživljavanja ovog umijeća graditeljstva. Vastu je arhitektonska znanost koja podučava kako uskladiti životni prostor s materijalnim i duhovnim potrebama.

Cilj Vastua je izići u susret različitim životnim potrebama ukućana, omogućiti prirodno i trajno blagostanje i olakšati i potaknuti sve aktivnosti koje se događaju unutar određenog prostora. Prostor koji je sačinjen prema Vastu principima skladno povezuje ukućane s prirodnim okruženjem, Majkom prirodom i univerzumom.

Obratite se s povjerenjem za savjet i pomoć, pročišćenje prostora i uređenje.
Tel: 099 4922261, E-mail: vastudomdizajn@gmail.com

Vastu savjetuje i uređuje Sandra Petra Pintarić koja je u svijetu umjetnosti i interijera još od ranih 90-god., a usavršavala je svoje znanje za dizajnera interijera 2006g. i za Vastu savjetnika 2009.g.
 Uz Sandru tu je i arhitektica Mirna Petrić.
 
TEKST "Vastu dizajn za sklad vašeg doma" pročitajte klikom ovdje!

 
WEB STRANICA ZA VASTU