SEMINARI SAMOOZDRAVLJENJE

SEMINARI
SAMOOZDRAVLJENJE - Praktična primjena samoiscjeljenja
Seminari i istoimena knjiga Kristijana Kolege (Kakudmi dasa) razotkrivaju i pokazuju izvornu snagu našeg uma, te potvrdno odgovaraju na pitanje "Možemo li se sami izliječiti umom?" Kristijan Kolega (Kakudmi das) nam predstavlja jednostavnu i praktičnu metodu samoiscjeljenja pomoću koje svatko može, upotrebom vlastitog uma, promijeniti kemijsko stanje tijela i tako izliječiti bilo koji tjelesni poremećaj. Upoznajte tajne svjesnog i podsvjesnog uma kroz ovaj seminar i njegovu knjigu. Prije seminara preporučljivo je pročitati Kristijanovu knjigu i po nekoliko puta koju kao i ostalu literaturu koju Kristijan preporučuje u knjizi koju također možete kupiti kod nas u centru. Svi Seminari Samoozdravljenje I. i II. nivo se ne naplaćuju nego se prihvaćaju potpuno dobrovoljne donacije na kraju Seminara! Niže su najave Seminara:

I. NIVO Seminara: Predavanje traje oko 3 sata. Prvi dio traje oko sat vremena i govori o tome kako nastaje bolest i bolovi u tijelu. Znanje je tehničke prirode pa se stoga preporučuje da ponesete papir i olovku kako bi zapisali ono što je vama bitno. Nakon pauze od 15 minuta, nastavljamo sa drugim dijelom I nivoa u kojem Kristijan demonstrira samu tehniku na nekome od dobrovoljaca. 
  
II. NIVO Seminara: Seminar je za one koji su prošli I. Nivo seminara. Ponavljači su također dobrodošli! Na ovom nivou upoznajemo se sa prirodom našeg pravog, duhovnog identiteta, učimo svojstva duhovne prirode i obilježja takvog razmišljanja i stavova. Upoznat ćemo se sa raznim tehnikama ovladavanja uma, kontrole emocija i transformacije bilo koje negativne situacije u pozitivnu. Učimo kako igrati ulogu vječne duhovne duše, koja nam omogućuje da bez poteškoća nadiđemo bilo koju situaciju koju nam život donese. Vježbe koje dobijemo na ovom nivou prakticiraju se svakodnevno 30 dana, nakon čega se ponovno sastanemo da bi podijelili iskustva i nastavili sa daljnjim nivoima samoozdravljenja. Za II nivo se savjetuje da osoba pročita knjigu nekoliko puta, iskuša ovu tehniku na sebi i tek kad postanemo uvjereni da funkcionira, onda smo spremni slušati II nivo. Slobodno se javite Kristijanu (SMS 0955055284) ili e-mail: kristijankolega@gmail.com ako imate bilo kakva pitanja.

3. dan II. Nivoa Seminara: 
Sastanak nakon tridesetak dana II. Nivoa seminara. Na ovom sastanku dijele se iskustva primjene zadaće dodjeljenje na II. Nivou seminara. 
 
4. dan II. Nivoa Seminara: Za one koji su prošli II. Nivo seminara Kristijana Kolege i 3. dan II. Nivoa. Prikazuje se Film o Permakulturi uz predavanje i diskusiju. 

Radionica tapkanja (rad na svjesnosti, ljutnji i otpuštanju)

Na ovoj radionici govorit ćemo o načinu uzdizanja vlastite svjesnosti do nivoa u kojem možemo imati razumnu kontrolu nad skrivenim bijesom i ljutnjom koji na nas vrebaju u svakom momentu. Radit ćemo na razvijanju neutralnih i pozitivnih stavova prema stresu (izazovima) u našim životima. Biti će predstavljen brži način tapkanja i transformacije negativnih i nepotrebnih emotivnih stanja (koji su i uzrok velike većine zdravstvenih problema).


 
Samoozdravljenje na DOBRO JUTRO HRVATSKA