UČITELJI DIVYE

KRISTIJAN KOLEGA (KAKUDMI DAS)

Kristijan 
je učitelj Veda i Samoozdravljenja te glazbenik. Vrsni je poznavaoc drevne vedske mudrosti i znanja
Kristijan izučava Vede od rane mladosti, zadnjih sedamnaest godina iz prijevoda A. C. Bhaktivedante Swamija Prabhupade, duhovnog učitelja koji je krajem 1960-tih iz Indije došao u Ameriku, preveo brojne vedske spise na engleski jezik i stekao veliku popularnost među iskrenim tragateljima za duhovnim naukom. Prošao je i kroz monaški život u celibatu kako bi se bolje posvetio intezivnom izučavanju vedske mudrosti i njene praktične primjene. Živio je devet godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi i bio glazbenik/propovjednik (kirtan leader) kako u Los Angelesu tako i prije odlaska u Hrvatskoj sa skupinom istomišljenika poznatijih kao JHP (Jagannatha Harinam Party).
 
Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije, uputa doktora Johna Sarna, metoda EFT, NLP, autohipnoze, a kako bi se lakše moglo ući u skrivenu podsvijest pojedinca gdje se i nalaze korijenski uzroci svih naših zdravstvenih problema. U Hrvatsku se vratio 2008. godine kako bi svoje znanje proširio svima koji žele svoje zdravlje preuzeti u svoje ruke.

Njegova prva knjiga "Samoozdravljenje - praktična primjena samoiscjeljenja" izišla 2009.g. rasprodana je u samo pola godine i tiskano je drugo izdanje. Kristijan održava seminare i radionice širom Hrvatske i susjednih država te je napisao i svoju drugu knjigu Samoozdravljenje II Naš pravi identitet u kojoj dublje ulazi u same uzroke strahova i neznanja te otkriva kako Vede igraju najznačajniju ulogu vodiča kroz život introspektivne osobe, te kako je doista moguće ostvariti nivo razumijevanja samog sebe koji je potreban za dugotrajnu sreću i zdravlje. Punu biografiju pročitajte klikom ovdje.
 
Kristijan Kolega surađuje sa našim centrom kroz redovne Seminare o Samoozdravljenju u Divyi,  Napredne tečajeve - duhovne retreatove sa Sandrom Petrom Pintarić, predavač je na Divya Yoga školi za Učitelje joge kroz stručnu tematiku o Vedama, vedskoj psihologiji, filozofiji i medicini a od jeseni 2010 g. ima i redovna predavanje gotovo svake nedjelje, otvorena za sve na te teme u 18:45.
 
___________________________________________________________________________________________________ 
 
  
 ___________________________________________________________________________________________________ 
ČLANCI KRISTIJANA KOLEGE NA ENGLESKOM
:
 
   
 

DIVINE BALANCE ... TAKE YOUR TIME 

Comments