IRINA DUKIĆ


Yoga je ušla u moj život polako, zapravo, prije bi rekla, ušuljala se, nekako poskrivećki. Na mala vrata. Uvijek tu negdje, provlačila se, cijelo jedno desetljeće, kroz brojne radionice, tečajeve, tehnike i pročitane knjige, koje sam „gutala“, gladna znanja.

Odgovore na pitanja o svijetu i ljudskoj prirodi tražila sam kroz psihologiju i duhovnost, pokušavajući na taj način doprijeti i do sebe same. Jer čovjek se po putu često izgubi. I onda, 2009. godine, točnije s otvorenjem Divya yoga centra i tijekom „Wake up“ programa od 40 dana, sa Sandrom Petrom Pintarić, moje se dugogodišnje koketiranje pretvorilo u ljubav. Kako i sam naziv programa kaže, bilo je to pravo „buđenje“, na više razina. Moglo bi se reći, svojevrsna inicijacija. Sandra mi je približila yogu na jedan sasvim novi i poseban način. I sve ostalo je povijest. 

Logičan slijed je bio želja za produbljivanjem znanja i upis u prvu generaciju Divya yoga škole gdje u svibnju 2011. završavam jednogodišnju obuku za yoga učitelja RYT 200. U međuvremenu pohađam razne radionice, Ashtanga retreat na Silbi s Petrom Carmichael, Dharma retreat na Silbi sa Sandrom P. Pintarić, te nastavljam usavršavanje kroz naprednu obuku RYT 500. I tu nije kraj ... Namaste J!Irina vodi sat:
Subotom 08:30-09:45
RESTORATIVE SLOW FLOW